Ελπίζοντας σε μια «προσωρινή» παρένθεση!

0
197

Περίπου 100 μέλη του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» συναντήθηκαν στο BBQ THΛΕΜΑΧΟΣ CLUB, µετά από κάλεσµα του πρώην Δηµάρχου, Νίκου Χιωτάκη, την ∆ευτέρα 20 Απριλίου 2015.

Γενικά στη συνάντηση αυτή ήταν διάχυτη η επιθυμία των μελών του συνδυασμού να αντιμετωπίσουν, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, την Δημαρχία του συνδυασµού «Δύναμη Ελπίδας» του κ. Θωµάκου…..ως µια «προσωρινή» παρένθεση από τη δική τους μακρά δυναστεία!

Στην περίπτωση όμως του συνδυασµού «Δύναμη Ελπίδας»….δεν µιλάµε για μια «προσωρινή» παρένθεση…..αλλά μάλλον για µια τουλάχιστον 2Χ5ετή «ανεξάρτητη» Δημαρχία! 

Επομένως, ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον θα μπορέσει η επιθυμία των μελών του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» να παραμείνουν «όλοι μαζί ενωμένοι δυνατοί» θα διατηρηθεί ή θα ξεθυμάνει με την πάροδο του χρόνου!

Βρέθηκαν μάλιστα ορισμένοι παραπονούμενοι γιατί τα µπράβο που θεωρούσαν ότι ανήκουν σε αυτούς, για έργα που ξεκίνησαν ως ∆ηµοτικοί Αρχή, τα ολοκληρώνουν και τα εγκαινιάζουν τώρα οι αντικαταστάτες τους. Απορούμε βέβαια σε ποια έργα που δήθεν ξεκίνησαν, αναφέρονται;

Απεναντίας, υπενθυμίζουμε τα «δήθεν» εγκαίνια του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς, την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, στις 19:30, προτελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας της απερχόμενης Διοίκησης Χιωτάκη, τα οποία έγιναν με πίεση δική της (1) για τη δημιουργία εντυπώσεων!….και (2) για να μην επωφεληθεί το γεγονός η νέα Δημοτική Αρχή!

Σχετικά είχαμε τότε αναφέρει τα εξής: «Ο σταθμός δεν είναι σε θέση να δεχθεί αυτοκίνητα όπως ενημέρωσε η κατασκευάστρια – με αυτοχρηματοδότηση – εταιρία ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, γεγονός το οποίο διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη εκπροσώπου της εφημερίδας Kifisia Press. Συνεπώς, δεν επρόκειτο για λειτουργικά εγκαίνια»!

Υπήρξαν βέβαια και μερικές αξιοσημείωτες απουσίες όπως της κ. Νίνας Βλάχου και της κ. Λίλας Παπαδημητρίου από τη συνάντηση, εκφράζοντας σιωπηλά δια της απουσίας αυτά που θα έλεγαν φωναχτά δια ζώσης ή απλώς δεν ήταν εφικτή η παρουσία τους.

Πάντως 11 μήνες µετά τις εκλογές, ο συνδυασµός «Σίγουρα Βήματα» προσπαθεί να δείξει (1) ότι συνεχίζει να υφίσταται και (2) ότι έχει σχέδια, προς το παρόν «λαϊκίστικα» αντιπολιτευτικά, αποβλέποντας σε πιθανή μελλοντική επιστροφή στην εξουσία! Το µέλλον θα δείξει……

Υ.Γ. Εξακολουθούμε πάντως να πιστεύουμε ότι ο εκάστοτε συνδυασμός θα πρέπει μετά την ήττα του, να συνεχίζει την «εποικοδομητική» του αντιπολίτευση με την νέα Δημοτική αρχή, προς όφελος του Δήμου Κηφισιάς.

Όλα τα άλλα – εκτός από τα καλόπιστα βέβαια – είναι δυστυχώς κατά την άποψη μας, χάσιμο χρόνου σε ανούσιες συζητήσεις φθοράς που μόνο ζημία προσφέρουν στις σχέσεις των δύο μερών και τέλος στο σύνολο των προσπαθειών που γίνονται για το καλό του συνόλου.

Ας μην βιάζονται ορισμένοι. Μεσολαβούν τέσσερα χρόνια – και βάλε – μπροστά μας και ίσως πολύ περισσότερα. Μέχρι τότε, ας συνεργασθούμε όλοι κάπως πιο δημιουργικά αφήνοντας κατά μέρος προσωπικές εμπάθειες, εγωισμούς και ζημιογόνες πρακτικές που κοστίζουν ακριβά σε όλους μας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here