Εμείς σε καραντίνα και το Oruc Reis στη Ρόδο…καταλαμβάνει την Εθνική μας κυριαρχία.

0
287

Ενώ όλοι ασχολούνται με τον κορωνοϊό, το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, την πίεση στα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού, το lockdown 2, το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης και το κυβερνητικό αλαλούμ με τα συνεχή είπα-ξεείπα, το Oruc Reis δεν έχει σταματήσει να παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Το τουρκικό ερευνητικό μάλιστα, «στα μουλωχτά», έχει βρεθεί τόσο κοντά στη Ρόδο, που σε λίγο θα του κάνουν και…ντελίβερι με τζετ σκι!

Σύμφωνα με το τελευταίο στίγμα του, το Oruc Reis το βράδυ της Τετάρτης, βρισκόταν στα ανοιχτά του Κιοταρίου (παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Λίνδο).

Η Τουρκία συνεχίζει με την παρουσία του ερευνητικού της να «μαρκάρει» και να «γκριζάρει» ανενόχλητη περιοχές της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Νέα ΝAVTEX για το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis» εξεδόθη από τις 11-23 Νοεμβρίου.

Η οδηγία αφορά περιοχή νότια του Καστελλόριζου και έχει ισχύ έως τις 23 Νοεμβρίου!…

Υπενθυμίζεται ότι η τρέχουσα NAVTEX έληγε στις 14 Νοεμβρίου, ωστόσο η Τουρκική πλευρά επισπεύδει την ανανέωσή της, όπως είχε πράξει και με την προηγούμενη.

Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει χρόνο προφανώς να ασχοληθεί με το Oruc Reis, καθώς είναι απασχολημένη με το να μοιράζει…ατομικές ευθύνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code