ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

0
405

Ανοιχτοί παρέμειναν όλο το βράδυ οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου Κηφισιάς  καθώς οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.) επιχειρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα συνεχίσουν για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία.

60 τόνοι άλατος χρησιμοποιήθηκαν το βράδυ προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο ενώ το πρωί της Δευτέρας άλλοι 40 τόνοι.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς κράτησε ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας και τον άξονα Κηφισιάς-Ελευθερίου Βενιζέλου και Θησέως, χωρίς να έχει την αρμοδιότητα, ενώ τα μηχανήματα της επιχειρούν αυτές τις ώρες σε Πολιτεία και Εκάλη. Στη δύναμη της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς προστέθηκαν από το πρωί και ιδιώτες.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα παραλαβή 70 τόνων άλατος καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σημειώσουν επιδείνωση κατά τις απογευματινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς επιχειρεί και στις περιοχές  γύρω από τα κέντρα εμβολιασμού των Νοσοκομείων ΚΑΤ και Αγίων Αναργύρων για τη διευκόλυνση των πολιτών που πηγαίνουν για εμβολιασμό κατά του covid-19.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα λόγω παγετού και ολισθηρότητας.

Υ.Γ. Κηφισιά-Πρόγνωση καιρού 7 ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here