ΕΝΤΑΣΗ σε πρωινή εκπομπή: Έλληνας καθηγητής αποκαλεί ψεύτες «ειδικούς» και δημοσιογράφους.

0
251

«Μύλος» έγινε το πάνελ  της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του  ΑΝΤ1, με καλεσμένους Τήλε-ειδικούς στην Ελλάδα και τον καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη από την Ιαπωνία.

Αρχικώς, δεν είχαν βάλει κάρτα με το όνομά και την ιδιότητα του κ. Ζουγανέλη, που ο ίδιος είχε ζητήσει και θέσει ως προαπαιτούμενο για να μετέχει στην συζήτηση, προφανώς για να μειώσουν τον ρόλο του στην κουβέντα.

Αφού επανήλθε, ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά, επικαλούμενος επίσημες πληροφορίες από την Ιαπωνία σε σχέση με το φαινόμενο ADE.

Οι δημοσιογράφοι κατά την πάγια τακτική τους τον διέκοπταν συνεχώς με αποτέλεσμα τελικά την έκρηξη του καθηγητή που  αποκάλεσε ψεύτες τους Τήλε-ειδικούς αλλά τους δημοσιογράφους σε σχέση με την πληροφόρηση των Ελλήνων για τον COVID.

Να σημειωθεί ότι το υπέρτατο επιχείρημα που προβλήθηκε για να αντιπαρατεθεί σε όσα ο καθηγητής ανέφερε για το σύνδρομο ΑDE, ήταν ότι «το 95% της επιστημονικής κοινότητας τάσσεται υπέρ των εμβολίων» στο οποίο πολύ φυσικά ο κ. Ζουγανέλης απάντησε λέγοντας ειρωνικά πως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν και δίκιο.

Ο κ. Ζουγανέλης τάχθηκε κατά των mRNA εμβολίων και ανέφερε πως στην Ιαπωνία ο κόσμος πείσθηκε να εμβολιαστεί μόνο κατόπιν έμμεσου εκβιασμού της κυβέρνησης που είπε στους πολίτες πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος η χώρα να διεξάγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο:

Υ.Γ. ΗΧΗΤΙΚΟ-Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης: «Έγιναν τραγικά λάθη με τα lockdown και πέθανε κόσμο-Πρέπει να λογοδοτήσουν κυβέρνηση και επιτροπή»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του καθηγητή Δρ. Γεώργιου Ζουγανέλη στο παρακάτω ηχητικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code