Εξευτέλισε Δημοσίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην Πρωθυπουργός: Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά…του κύριου Μαξιμου.

0
190

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του φαίνεται ότι έζησε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εισήλθε στην εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά ως «Μωυσής», και αποχώρησε ως ταπεινωμένος γελωτοποιός που μόλις εκδιώχθηκε από την Αυλή.

Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν από την απέχθεια στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή όταν αναγκάστηκε να χαιρετίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν εξαιρετικά χαρούμενος.

Εξευτέλισε δημοσίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην πρωθυπουργός: Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Εμφανής η απέχθεια του Κώστα Καραμανλή.

Η συνέχεια όμως αποδείχτηκε πραγματικός εφιάλτης. Ο Αντώνης Σαμαράς που μάλιστα έβαλε τον Κυριάκο να κάτσει δίπλα του, μόλις ανέβηκε στο βήμα, αποκάλυψε τις προθέσεις του.

Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο όπως φαίνεται το οργανώνει εδώ και καιρό, εάν κρίνουμε και την πρόσφατη δήλωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος για πρώτη φορά έκανε λόγο για κακουργηματικές ευθύνες προσωπικά του πρωθυπουργού στην υπόθεση των υποκλοπών, εάν υπάρξουν αποδείξεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν έκανε το πλατύ χαμόγελο του Κυριάκου Μητσοτάκη να θυμίζει τον πρωταγωνιστή του θρίλερ «Smile» το οποίο σαρώνει στους κινηματογράφους.

Εξευτέλισε δημοσίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην πρωθυπουργός: Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών είπε επί λέξει:

«Τελευταία, η πολιτική ζωή δοκιμάζεται από νόμιμες και παράνομες υποκλοπές. Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες. Θα ήταν αδιανόητο. Αν ίσχυαν αυτά θα επρόκειτο αδιαμφισβήτητα για μία δημοκρατική εκτροπή.

Γι αυτό πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι το απόρρητο είναι μία βολική δικαιολογία. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις γιατί αυτό έχει σχέση με την ιστορία και με την ταυτότητά μας».

Πρακτικά, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιλογή είτε να αποχωρήσει αναίμακτα, είτε να καταλήξει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Ανοίγοντας έτσι διάπλατα την πόρτα στον Νίκο Ανδρουλάκη, για μία κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ χωρίς Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα εξαναγκαστεί να εγκαταλείψει τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και την Πειραιώς. Έστω και με χειροπέδες.

Υ.Γ. Σάλος με την φωτογραφία του Μητσοτάκη που ανέβασε ο Κώστας Βαξεβάνης πριν λίγη ώρα…

«Κάρφωσε» την Κυβέρνηση ο Σαμαράς: «Αντιδημοκρατική εκτροπή αν έκανε υποκλοπές»

«Κάποιοι μας σέρνουν σε Πρέσπες του Αιγαίου με την Τουρκία»-Δήλωσε ότι παραμένει μάχιμος πολιτικός.

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση εγκαινίων του ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς».

Ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρθηκε τόσο στην Εσωτερική Πολιτική Επικαιρότητα, όσο και στη γεωπολιτική κατάσταση και το ρόλο της Ελλάδας μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και το ψυχροπολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here