Εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία με την εκπομπή-«Ξέπλυμα» του Σ. Θεοδωράκη: Το αίμα των νεκρών ακόμα είναι ζεστό και ο Κ. Μητσοτάκης γελούσε!

0
96

Η εξοργιστική απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης, σε επιβάτιδα η οποία επιβίωσε από την σφαγή των Τεμπών, έχει προκαλέσει έντονο θυμό σε εκατομμύρια Έλληνες: «Να βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει η χώρα»!

Επίσης, στην ερώτηση τι θα έκανε αν η κόρη του ήταν στο τρένο απλά ξέσπασε στα γέλια και φυσικά «φταίμε όλοι» για το έγκλημα των Τεμπών.

Έξαλλη είναι η Ελληνική κοινωνία με την εκπομπή-«Ξέπλυμα» του Σταύρου Θεοδωράκη για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε ότι αφορά τις αποκλειστικές του ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί ο Πρωθυπουργός ως πονεμένος και συντετριμμένος από αυτό το έγκλημα και ταυτόχρονα να δοθεί η εικόνα του ηγέτη που είναι έτοιμος να αλλάξει τα πάντα ενώ τέσσερα χρόνια πριν δεν έκανε τίποτα, είναι τουλάχιστον αλγεινή και αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά λόγω του αίματος 57 νεκρών ανθρώπων, θα μπορούσαν να φανούν ακόμα και κωμικά.

Γιατί η όλη προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη να ξεπλύνει τον Πρωθυπουργό ήταν το λιγότερο γελοία.

Και επειδή ως τέτοια την εξέλαβε και η Ελληνική Κοινωνία η οργή της ξεχείλισε στο Twitter, ειδικά όταν ρωτήθηκε πως θα ένιωθε αν η κόρη του ήταν στο τρένο και εκείνο άρχισε να γελάει!

Αλήθεια γιατί γέλασε;

Ήταν τόσο αστείο αυτό που έγινε στα Τέμπη;

Γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γελάσει από εκείνη την ημέρα.

Ειδικά σε ότι αφορά τις ευθύνες του βρήκε πάλι την εύκολη λύση: «Φταίμε όλοι»!…

Μάλλον δεν ήταν αυτός Πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα χρόνια…

Μέλος ΔΣ ΟΣΕ, διορισμένο από τη ΝΔ (ηχητικό):

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση (…). Όχι ότι δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here