Εξοργισμένος ο Μητσοτάκης για την αποτυχία του ταξιδιού στην Αμερική.

0
287

Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο το οποίο θα φέρει εξελίξεις από Δευτέρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εξοργισμένος από την πρωτοφανή αποτυχία του ταξιδιού στην Αμερική και την ομιλία του στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν κατάφερε να δει ούτε έναν ομόλογό του πέραν αυτού της Γεωργίας τον οποίο τον είδε κατά τύχη.

Ευτυχώς εντέλει που δέχτηκε να τον δει ο Ελπιδοφόρος (χιούμορ), ειδάλλως ο άνθρωπος θα είχε πάθει κατάθλιψη από την μοναξιά…

Ενδεικτική η θλιβερή εικόνα με την άδεια αίθουσα του ΟΗΕ κατά την ομιλία Μητσοτάκη.

Σοκαριστικό στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ.

Ένας από τους δέκα  περίπου παρευρισκόμενους, ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κυριολεκτικά έφυγε πανικόβλητος από την αίθουσα, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν αντέχει άλλο…Το γιατί, ουδείς γνωρίζει. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε πρόβλημα με την κοιλιά του.

Να δούμε τώρα από Δευτέρα ποιος θα πάρει η μπάλα. Πάντως το Υπουργείο Εξωτερικών έκανε σπουδαία δουλειά όσον αφορά τον υπουργό Νίκο Δένδια.

Ο οποίος είχε πολλές και ουσιαστικές συναντήσεις, κάνοντας μάλιστα ρελάνς στον Μπλίνκεν που προσπάθησε να τορπιλίσει την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ που γίνεται με την παρουσία της Αμερικής τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Μπλίνκεν δήλωσε ότι δεν θα παραστεί, αλλά ο Δένδιας έκανε κάτι εξαιρετικά ευφυές. Το οποίο προφανώς θα ανακοινώσει εντός των ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here