Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» κ. Γιώργος Θωμάκος

0
257

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης» κ. Γιώργος Θωμάκος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Αυλήτη.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, στην Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιότατος συζήτησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο για πολλά θέματα, που αφορούν στην τοπική Εκκλησία αλλά και στα «βουβά» δράματα που ζουν πλέον και επιφανείς κάτοικοι των βορείων προαστίων λόγω της οικονομικής κρίσης, οι οποίοι αναζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας αλλά και του Δήμου.

Ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το κοινωνικό πρόγραμμα του συνδυασμού τονίζοντας την ανάγκη καταγραφής των ευαίσθητων ομάδων, την δημιουργία κοινωνικών παντοπωλείων ανά συνοικία-ενορία με την συνεργασία της Εκκλησίας αλλά και την διεκδίκηση προγραμμάτων (όπως ΕΣΠΑ) για την δημιουργία παιδικών σταθμών με την αρωγή της Μητρόπολης, για τις άπορες οικογένειες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιότατο να εκφράζει τις ευχές του για καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τόνισε, πως ο Δήμος οφείλει να έχει αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here