ΕΠΕΙΓΟΝ: Παράταση ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ.!

0
216

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία με την κατάσταση στα εκλογικά τμήματα να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη της 22ας Νοεμβρίου και το τότε εκλογικό φιάσκο.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.15 με την προσέλευση του κόσμου να κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ανακοίνωσε ότι έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής 325.000 άτομα, καθώς και πως θα παραταθεί η διαδικασία κατά μία ώρα: έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Όπου υπάρχουν ακόμα πολίτες παρόντες που θα επιθυμούν να ψηφίσουν, η εφορευτική επιτροπή θα δύναται να συνεχίσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.

Ο κ. Τραγάκης ευχαρίστησε τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους γιατί, όπως τόνισε, συνέβαλαν ώστε να είναι μεγάλη η προσέλευση του κόσμου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ήρθαν μαζικά να τιμήσουν τη δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν νέο πρόεδρο στη Ν.Δ.», είχε δηλώσει το μεσημέρι ο κ. Τραγάκης.

Εάν σήμερα κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη δεν συμπληρώσει το 50% και χρειαστεί επαναληπτική εκλογή αυτή θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι εάν είναι πρώτος τότε θα κατέβει στην επαναληπτική ψηφοφορία, εάν βγει δεύτερος τότε θα αποσυρθεί και θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, στην περίπτωση που αυτοί είναι δεύτεροι, θα καθορίσουν την στάση τους ανάλογα με το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here