Επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Γιώργου Κύρτσου από την ΕΥΠ μετά από έφοδο της ΑΔΑΕ στη Cosmote!

0
191

Νέα αποκάλυψη «Βόμβα» του Euractiv για το σκάνδαλο των υποκλοπών…

Χουντική αποκαλεί τη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού ο Γιώργος Κύρτσος στον απόηχο της επιβεβαίωσης της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ μετά από έφοδο της ΑΔΑΕ στη Cosmote.

Εκτός από την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητά και αυτήν του Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος φαίνεται να παρακώλυσε την έρευνα της ανεξάρτητης Αρχής στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ομερτά - 20/20 Magazine

Ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΕΛΚ και νυν του Renew Europe ξεκαθαρίζει στο «documentonews.gr»  πως θα δώσει συνέχεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ και καταλήγει λέγοντας:

«Μπορεί ο Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Η δήλωση του Γ. Κύρτσου:

«Θεωρούσα ότι η παρακολούθησή μου είναι 100% βέβαιη γιατί είχα τις κατάλληλες πληροφορίες και τώρα η έρευνα της ΑΔΑΕ διέλυσε κάθε αμφιβολία.

Ζητώ δύο παραιτήσεις. Πρώτον, του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αντάμειψε για την υποστήριξή μου, όταν ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ και αργότερα όταν διεκδικούσε την Πρωθυπουργία, με τους κοριούς του Κράτους-Παρακράτους.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο κ. Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να πάει να κάνει μια άλλη δουλειά γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη που πρέπει να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κράτους δικαίου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ακόμα και την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΔΑΕ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να προστατέψει τα συνταγματικά μου δικαιώματα.

Θα δώσω συνέχεια στην Ελλάδα και την ΕΕ σε αυτήν τη θλιβερή υπόθεση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Υ.Γ. Ραγδαίες εξελίξεις: Διαπιστώθηκε επισήμως παρακολούθηση Κύρτσου και Τέλλογλου από την ΕΥΠ.

Προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας της ΑΔΑΕ από Ντογιάκο.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχωρά το Euractiv σε σχέση με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τον μεγάλο Ευρωπαϊκό Ειδησεογραφικό Οργανισμό, η ΑΔΑΕ, ύστερα από σχετικά αιτήματα κατάφερε να διαπιστώσει και επίσημα την παρακολούθηση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, καθώς και αυτήν του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου, από την ΕΥΠ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Euractiv και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μιχαλόπουλο, την έρευνα της ΑΔΑΕ επιχείρησε να παρεμποδίσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, επικαλούμενος τον νέο νόμο για τις παρακολουθήσεις που πέρασε η Κυβέρνηση, ο οποίος καθορίζει τόσο τον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΠ, όσο και τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ.

Η συνέχεια στο «documentonews.gr»……

Υ.Γ.1. «Καλώς ήρθατε στη Βόρεια Κορέα»-Ομερτά για τα νέα σκάνδαλα της ΕΥΠ στα ΜΜΕ των Kyriakistas.

Ούτε λέξη. Τίποτα απολύτως. Κουβέντα. Nothing. Nada. 한 마디도 (han madido στα Κορεάτικα).

Αυτή είναι η διαχείριση από την πλειονότητα των ΜΜΕ του αστερισμού των Kyriakistas μιας είδησης για τις υποκλοπές, που όσο ανεπαρκής και αν είσαι δημοσιογραφικά δεν μπορείς  να την χαρακτηρίσεις ασήμαντη.

Ένα Ευρωπαϊκό ΜΜΕ, η ιστοσελίδα Euractiv αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ «άκουγε» ένα Ευρωβουλευτή, τον Γιώργο Κύρτσο και έναν δημοσιογράφο, τον Τάσο Τέλογλου.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και από τον Τηλεπικοινωνιακό πάροχο, την Cosmote.

Τι έμαθαν απ’ όλα αυτά όσοι/ες ενημερώνονται από τα ΜΜΕ των Kyriakistas; Το Μηδέν και το Τίποτα. Μόνο σε χώρες πρωτόγονου ολοκληρωτισμού μπορούν να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα.

Στην γειτονική  Ιταλία, το φαινόμενο έχει άλλη ονομασία. Το λένε «Ομερτά». Κάτι που θυμίζει μαφία και γκαγκστεριλίκι!

«Καλώς ήρθατε στη Βόρεια Κορέα-Ο Μεγάλος Κιμ σας χαιρετά»!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here