ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της WSJ: Ο Ερντογάν θέλει όπωσδηποτε να σταματησει η ΝΑΤΟικη αποστολή στο Αιγαίο !

0
191

H WSJ σε εκτενές άρθρο της αναφέρει το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο Ερντογάν που θέλει όπωσδηποτε να σταματησει η ΝΑΤΟικη αποστολή στο Αιγαίο…...διότι έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Τουρκία, όχι μονο για το προσφυγικό, αλλά και στα Ελληνοτουρκικά!

Σχεδόν σαν να είχαν «τηλεπάθεια» κάποιοι ιστοτοποι με την μάσκα του «πατριώτη» λίγες ώρες μετά την συμφωνία ΝΑΤΟ – Ελλάδας να συνεργαστεί η συμμαχία ώστε, όπως είναι αυτονόητο, να βοηθήσει μια…σύμμαχο χώρα, άρχισαν να αναπαράγουν μια καταστροφολογία, που ούτε η Τουρκίκη Πρέσβεια να την υποκινούσε δεν θα είχε τέτοια ταχύτητα αντίδρασης.

Τίτλοι όπως «Τώρα χάνουμε και το Αιγαίο», το κάνουν για να φύγουν οι Ρώσοι (ο Πούτιν ήρθε τελικα μετά απο 9 χρόνια), οι Τούρκοι θα κάνουν κουμάντο, «επικίνδυνη κυβέρνηση».

Το υποπτο ήταν ότι έβγαζαν συμπεράσματα πριν καν αρχίσουν να βγαίνουν στην δημοσιότητα τα δεδομένα της αποστολής, με στόχο βέβαια να δημιουργήσουν κλίμα κατά των Ελληνικών συμφερόντων.

Αυτό που εξαγρίωσε τον Ερντογαν, εκείνες τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, ήταν ο παντελής αιφνιδιασμός του από την Ελλάδα. Ο Ερντογαν (για όσους δεν θυμούνται) παζάρευε την συμμετοχή του στην προσφυγική κρίση, ζητώντας γη και ύδωρ και σχεδόν 30δις από τους Ευρωπαιους.

Πήγε λοιπόν η Τουρκία στην συνάντηση του ΝΑΤΟ για να πάρει χρήμα και τελικά «πήρε» ολόκληρο το ΝΑΤΟικο στόλο απέναντι στα παράλια της! 

Αυτο για να ξεχωρίζουμε του πατριώτες απο τους πατριδοκάπηλους…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here