Επικοινωνιακό Σόου Άδωνη-Παπαθανάση στο…Οικόπεδο Ελληνικό!

0
214

-«Πουλάνε» διαμερίσματα Μακέτα!!!….

Σε ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου που αφορά το Ελληνικό πρωταγωνίστησε ο άλλοτε Τήλε-πωλητής βιβλίων ο Άδωνης Γεωργιάδης, παρουσία φυσικά μέσων ενημέρωσης, αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος, μας παρουσίασε μια…μακέτα, και στο βάθος για όσους έχουν καλή όραση κάποιους γερανούς, για να πείσει ότι προχωρούν οι εργασίες, μιας και κάτι απτό δεν υπάρχει ωστόσο φρόντισε να γεμίσει το πλάνο με…χειρονομίες.

Κάποιο έργο δεν είδαμε, πάρα μόνο τον Άδωνη Γεωργιάδη να μιλά στις κάμερες σχετικά με τα διαμερίσματα του πύργου Riviera Tower-ο οποίος σημειώνεται ότι δεν έχει ανεγερθεί ακόμα-που έχουν ήδη πουληθεί κάποια, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ όπως παραδέχθηκε του ζητούν να…«μεσολαβήσει» για να αγοράσουν διαμέρισμα του ανύπαρκτου κτίσματος.

Υ.Γ. Τον χώρο που πραγματοποιούνται τα έργα στο Ελληνικό επισκέφτηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μαζί του ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και Βουλευτές από τη Ν. Δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here