ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ζωή Κωνσταντοπούλου versus Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων του Σκαι την Δευτέρα 29/06/2015 !!

0
487

Ένταση επικράτησε στο αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκαι το βράδυ της Δευτέρας, ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης για το δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν ανεβασμένοι, καθώς η δημοσιογράφος προσπαθούσε να θέσει ερωτήσεις ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου τη διέκοπτε και της έκανε παρατηρήσεις.

«Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια» είπε η Σία Κοσιώνη απευθυνόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής, η οποία με τη σειρά της την κατηγόρησε ότι δεν την αφήνει να ολοκληρώνει τις απαντήσεις της, ότι την ειρωνεύεται και την «επέπληξε» ακόμα και για τις φράσεις που χρησιμοποιούσε η δημοσιογράφος.

«Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε» είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις» της ανταπάντησε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε «Με ενδιαφέρει να γίνει μια συζήτηση με ειρμό».

«Αν θέλετε να σας απαντήσω θα πρέπει να πάψετε να με διακόπτετε» επανήλθε η Πρόεδρος της Βουλής για να λάβει την απάντηση «Ναι αλλά θα ξημερώσουμε κυρία Κωνσταντοπούλου».

Σε άλλο σημείο του τηλεοπτικού καβγά και μετά τις επανειλημμένες «αρνητικές» αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο τρόπο που παρουσιάζει τις ειδήσεις ο Σκάι η Σία Κοσιώνη φανερά ενοχλημένη είπε:

«Εγώ καθοδηγούμαι από τη συνείδησή μου. Μπορώ να σας κανονίσω μια συζήτηση με την κύριο Αλαφούζο, αφού κατηγορείτε συνέχεια το κανάλι και να κάνετε μια δημόσια συζήτηση. Εγώ δημοσιογράφος είμαι και σας θέτω ερωτήματα».

{videobox}amqQ5FTkgCE{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here