Επισκέψεις και συναντήσεις του νέου Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

0
222

Με εντατικούς ρυθμούς κινείται ο νέος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και το επιτελείο του προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι επισκέψεις σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και Αστυνομικά Τμήματα ενώ μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» που εναλλάσσονται αλλά και προσωπικά ο κ. Θωμάκος ενημερώνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου για όλα τα θέματα.

Επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα

Την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Νέα Δημοτική Αρχή Κηφισιάς σε θέματα ασφάλειας των πολιτών σηματοδοτούν οι επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα.

Ήδη ο κ. Θωμάκος έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα, στην Ασφάλεια και στην Τουριστική Αστυνομία Κηφισιάς, στο Αστυνομικό Τμήμα και στην Ασφάλεια της Νέας Ερυθραίας, καθώς και στο σταθμό Εκάλης.

Οι συναντήσεις με τους Διοικητές των εν λόγω τμημάτων, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για συνεχή συνεργασία.

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνένωσης ή κατάργησης τμημάτων που ίσως προωθήσει η κυβέρνηση και οι επιπτώσεις του αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν το επίπεδο αστυνόμευσης στην περιοχή.

Επισκέψεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Ολοκληρώθηκε η άμεση καταγραφή των προβλημάτων, των ελλείψεων και των αδυναμιών που υπάρχουν στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Θωμάκου ο οποίος πραγματοποίησε μια σειρά από επισκέψεις σε σχολικές μονάδες.

Η νέα Δημοτική Αρχή με την πρωτοβουλία της αυτή, αποδεικνύει στην πράξη ότι τα θέματα Παιδείας αποτελούν μια από τις βασικές προτεραιότητές της.

Οι συναντήσεις με τους Διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς έγιναν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας, προκειμένου να προχωρήσουν οι αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις.

Ο κ. Θωμάκος αναφερόμενος στο θέμα της συντήρησης των σχολικών υποδομών δεσμεύθηκε για το πρόγραμμα τριών μηνών παρεμβάσεων και επισκευών προς άρση της επικινδυνότητας και των ανθυγιεινών καταστάσεων στα σχολεία, που θα εφαρμόσει η Νέα Διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Θωμάκος ξεκίνησε επισκέψεις σε Γυμνάσια και Λύκεια του ενιαίου Δήμου μας.

Ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιούνται και οι συναντήσεις του κ. Θωμάκου αλλά και μελών του συνδυασμού που εναλλάσσονται, με διευθυντές και προϊσταμένους του Δήμου Κηφισιάς.

Η νέα Δημοτική Αρχή ενημερώνεται για όλα τα θέματα έτσι ώστε να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας σε μερικούς μήνες, οπότε και θα αναλάβει επίσημα τη διοίκηση του Δήμου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here