Επιστολή Κόλαφος Χαρακόπουλου κατά Κεραμέως.

0
192

Χαμός στην ΝΔ με επιστολή του Βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου που κάνει λόγο για «ακατανόητη στάση» του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με την πρόσβαση των παιδιών της Λάρισας σε Πρότυπα Σχολεία.

Στην ανακοίνωση ο Βουλευτής αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γιάννη Μπρατάκο, τονίζοντας την ακατανόητη στάση του Υπουργείου Παιδείας που στερεί τα παιδιά της Λάρισας από Πρότυπο Σχολείο, που αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για κάθε νομό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία έχει να επιδείξει αξιοθαύμαστο έργο σε πολλούς τομείς της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν σοβαρές τομές που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας, η οποία ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη δεκαετία από τη βαθιά οικονομική κρίση. Κι αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζει κάθε αντικειμενικός παρατηρητής.

Ιδιαίτερα αν λάβουμε υπ’ όψη τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα από το 2020: Από την πανδημία, στην Τουρκική επιθετικότητα και από την Ενεργειακή Κρίση στα «από νερά» του πολέμου στην Ουκρανία.

Ωστόσο, σε αυτό το δυσχερές περιβάλλον, η οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αποτελεί πόλο έλξης για ξένες επενδύσεις, ενώ η Ελλάδα συνιστά πόλο σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή.

Προφανώς, την περίοδο αυτή υπήρξαν και λάθη και αστοχίες, μεγαλύτερες ή μικρότερες, που πρέπει να διορθωθούν. Αναφέρω για παράδειγμα την ακατανόητη στάση του Υπουργείου Παιδείας που στερεί τα παιδιά της Λάρισας από Πρότυπο Σχολείο, που αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για κάθε Νομό.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η σταθερότητα και οι ευοίωνες προοπτικές που εξασφάλισε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρέπει να κινδυνεύσουν. Τώρα προέχει η συνέχιση του Κυβερνητικού έργου και η προάσπιση των συμφερόντων της χώρας κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα, λόγω της ακρίβειας και του πληθωρισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here