Ευρωβουλευτής του Σαμαρά κατηγορεί την χώρα της στο εξωτερικό!!

0
204

Η γνωστή και μη εξαιρετέα αγαπημένη του συστήματος κ. Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητά από την Ευρώπη να τιμωρήσει την κυβέρνηση!! Τι καιρούς φτάσαμε…..απόλυτης ξεφτίλας!!

Η Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ καταγγέλουν την ελληνική κυβέρνηση αντί να τη στηρίζουν στη διαπραγμάτευση!!

Η ανεκδιήγητη κ. Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας!

Η κ. Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ επέλεξε να καταγγέλλει τον Π. Λαφαζάνη, ότι έχει ακραία αριστερή δικαιολογία και φλερτάρει με την Ρωσία και καλεί την Ευρώπη να τιμωρήσει την κυβέρνηση λέγοντας:

«Κατήγγειλα την Ελληνική Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας Π. Λαφαζάνη με παρέμβασή μου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τόνισα ότι η «φιλορωσική-κομμουνιστική» Ελληνική Κυβέρνηση δεν υιοθετεί βασικές παραμέτρους της στρατηγικής για την ενιαία αγορά ενέργειας, όπως η μερική αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, και η αύξηση της συμμετοχής ιδιωτών μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.»

Όταν αποκαλυπτόταν ο ελεεινός ρόλος κάποιων ευρωβουλευτών την εποχή του «βασικού μετόχου» κάποιοι έλεγαν ότι είναι υπερβολές. Τώρα αποδεικνύεται ότι ακόμα και με σταυρό, ορισμένοι ευρωβουλευτές δεν τρέφουν αυταπάτες για το ποίος πραγματικά τους στέλνει εκεί.

Δείτε την χυδαία επίθεση της «Ελληνίδας» Ευρωβουλευτή στην Ελληνική Κυβέρνηση!……και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}XMDaUVZEMUo{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here