ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επιστολή στον συμπολίτη μου…..από τον Χαράλαμπο Π. Μαυρομμάτη.

0
398

Αξιότιμε σεβαστέ έντιμε συμπολίτη του Δήμου Κηφισιάς,

–  Εσύ! Που με υποστήριξες από την πρώτη στιγμή.

– Εσύ! Ο γνωστός μου που υπέγραψες με τόσους άλλους κατά των μεθοδεύσεων του δημάρχου Χιωτάκη.

– Εσύ! Που από άγνωστος έγινες φίλος μου όταν αντιλήφθηκες ότι αγωνίζομαι για όλους τους συμπολίτες που «εμπλέκουν» σε «τέτοιες» αυθαιρεσίες της δημοτικής διοίκησης.

–  Εσύ! Που μου έλεγες: «καλά τους έκανες».

Το ακίνητο του Χ. Μαυρομμάτη επί της Γεωργαντά 24.

– Εσύ! Αγαπημένε Κηφισιώτη και Εσύ! Αγαπημένη Κηφισιώτισα: Με την παρούσα επιστολή μου και με συγκίνηση θέλω να σου εκφράσω τις ολόψυχες δικές μου ευχαριστίες και της οικογένειάς μου, που με ευγνωμοσύνη θα θυμόμαστε, την αμέριστη και συνεχή συμπαράστασή σου, επί εννιά χρόνια, στην υποστήριξη των δικαίων, της «υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη» δηλαδή «της συνέχισης εμπορικής άδειας μη οχλούσας χρήσης Γραφείων και Ιατρείων και Πολιτιστικού Κέντρου» στο ακίνητό μας, επί της Γεωργαντά 24.

Υποστήριξη, που εσύ προσέφερες στην απόλυτη νομιμότητα του αιτήματός μου, χωρίς καιροσκοπισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς υστεροβουλία και μόνο επ’ ωφέλεια όλων μας, δηλαδή: της δυνατότητας για τη συντήρηση των δύο τελευταίων εκατονταετιών κτηρίων, στο πολύπαθο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς και σε τελική ανάλυση: με την ανθρώπινη, άδολη συμπαράστασή σου, σε μια αδύναμη και απλή οικογένεια Ελλήνων Κυπρίων (προσφύγων) συμπολιτών σου.

Τέτοιες ενέργειες θα έπρεπε να είναι η συνήθης τακτική στην κοινωνική εταιρική σχέση Αιρετών – Πολιτών και όχι «αυτό» που ζήσαμε όλοι μαζί, η οικογένειά μου κι εσύ, από τους χειρισμούς – μεθοδεύσεις (αδικία και χλεύη σε εμάς, πιέσεις και αποπροσανατολισμό σε εσένα), από το απολυταρχικό δυναστικό καθεστώς, του απερχόμενου δημάρχου Χιωτάκη, που είχε την προστασία του «ατιμώρητου» από την περίθαλψη του πολιτικού Συστήματος

Εύχομαι τα καλύτερα, ξεχωριστά σε κάθε έναν από εσάς, όπως και στην οικογένειά σου και στην πραγματοποίηση των κοινωνικών αιτημάτων σου, επ’ ωφέλεια του συνόλου των Κηφισιωτών συμπολιτών μας.

Υ.Γ: Η «υπόθεση Χαράλαμπου Μαυρομμάτη» κατάφερε και με την επί εννιά χρόνια δική σου σταθερή συμβολή, προς το μελλοντικό όφελος όλων των συμπολιτών μας, να υπερπηδήσει την «υπερβολική» ενασχόληση!! Και την «επαχθή» επαναλαμβανόμενη άρνηση!! Των μελών, του απερχόμενου δημαρχιακού καθεστώτος, με την πανταχόθεν δικαίωσή της, ήτοι….

– Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς,
– Συνήγορο του Πολίτη,
– Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης,
– Επιτροπή του Άρθρου 7,
– Επιτροπή του Άρθρου 152,
– Διοικητικό Εφετείο Άθηνών,
– Συμβούλιο Άρχιτεκτονικής.

Με την απόλυτα νόμιμη στάση σου ποτέ δε θα είναι πλέον ξανά και σε καμία άλλη περίπτωση η ίδια «κοινωνικά ανάλγητη» συμπεριφορά και οι ίδιοι «παράνομοι χειρισμοί» ερμηνείας της νομιμότητας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, του απερχόμενου δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, ενθυμίζοντας σου ότι παραπέμφθηκε, τόσο….. 

Α): από τον Γ.Γ. Άποκεντρωμένης Διεύθυνσης για τον «πειθαρχικό έλεγχο», όσο και

Β): από τους Άνώτατους Εισαγγελείς για την «ποινική δίωξη», της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης καθήκοντος που διαπράχθηκε, και τέλος

Γ): από τον αδικηθέντα και βασανισθέντα συμπολίτη σου για την «αστική διεκδίκηση» των διαφυγόντων εισοδημάτων της απαξιωμένης περιουσίας του από τις ενέργειές των.

Στη διάθεσή σου, πάντα με αγάπη, ευγνωμοσύνη και με χαρά που συγκατοικώ μαζί σου!

Χαράλαμπος Π. Μαυρομμάτης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here