ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΛΤΟ! Έκανες υπερήφανο τον Δήμο Κηφισιάς!!!

0
269

Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου. Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, που κατέκτησε  το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο.

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, έκανε υπερήφανο τον Δήμο Κηφισιάς. Συγχαρητήρια στον προπονητή του  Γιώργο Πομάσκι  και στο Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει στενή συνεργασία με τον ΓΚΣ σε πολλά επίπεδα. Τον Σύλλογο που αναδεικνύει και στηρίζει τον έναν μετά τον άλλον, μεγάλους αθλητές του κλασικού αθλητισμού: Πανελλήνιους πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιους πρωταθλητές και πλέον και Ολυμπιονίκες.

Αύριο, στον τελικό του επί κοντώ αγωνίζεται και ο Εμμανουήλ  Καραλής, αθλητής που ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, και τον οποίο ο Δήμος μας έχει τιμήσει επανειλημμένα.

Ο Δήμος Κηφισιάς στήριξε έμπρακτα την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου.

Πριν μήνες είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη με τον 23χρονο άλτη του μήκους από τα Γρεβενά, τον προπονητή του  και τον Πρόεδρο του ΓΣ Κηφισιάς  Ιωάννη Σιώμο.

Μέσω των προσπαθειών του κ. Γιώργου Θωμάκου εξασφαλίστηκαν χορηγίες για την ολυμπιακή προετοιμασία του αθλητή που συναντούσε προβλήματα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ο Δήμος Κηφισιάς χορήγησε 5.000,00 ευρώ για την προετοιμασία του!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο που στήριξε έμπρακτα την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου.

Για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση  ο Δήμος Κηφισιάς αποφάσισε τον σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση του Δημοτικού Σταδίου «Ι.ΖΗΡΙΝΗΣ» όλη την εβδομάδα καθώς και κεντρικών  σημείων του Δήμου.  Στην όψη του Δημαρχείο Κηφισιάς θα γίνεται ειδική προβολή  προς τιμήν του Ολυμπιονίκη.

Υ.Γ. Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους μίλησε στην Πηνελόπη Γκιώνη σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr.

Μίλτος Τεντόγλου: «Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα».

Τσίπρας για Τεντόγλου: Μας προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη…

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code