Εφιάλτης ο Μητσοτάκης στην Βουλή: Μονόδρομος το μισή δουλειά μισός μισθός-ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;

0
239

Δεν είναι ένας μορφωμένος ηλίθιος που κάνει γκριμάτσες όπως ο Mr. Bean. Είναι ο αδίστακτος νεοφιλελεύθερος που φέρατε στην εξουσία. Το αφελές αυτό προφίλ είναι κι αυτό μέρος της προπαγάνδας, για να χαλαρώσει τις άμυνες σας. 

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας εξηγεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την εκ περιτροπής εργασία, δηλαδή την ειμί-απασχόληση, καταλαβαίνετε τι έρχεται;

Όταν ακόμη κι αυτός που λέει στην Βουλή, ότι έδωσε:

«850 χιλ. επιχειρήσεις και 2 εκ. εργαζόμενοι τέθηκαν υπό την προστασία της πολιτείας. Απαγορεύτηκαν οι απολύσεις. Καθιερώθηκε αποζημίωση €800 σε υπαλλήλους, σε επαγγελματίες & €600 σε επιστήμονες»

…και σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ακύρωσε άλλη μια φορά να καταβάλει τα 534 ευρώ μηνιάτικο που περίμεναν αυτοί που πήραν τα €800 ή τα €600 ευρώ.

Δεν κατέβαλαν πάλι το επίδομα ενίσχυσης που περιμένουν 500.000 πολίτες εδώ και ενάμιση μήνα. Περιμένουν την ενίσχυση από την Κυβέρνηση που έδωσε 20.000.000 για να εξαγοράσει δημοσιογραφικές πένες να αποκαλούν τον Πρωθυπουργό Τσώρτσιλ, Μωυσή και Ηρακλή.

Δηλαδή αυτούς που σήμερα λέει ότι υπερασπίζεται, τους έχει αφήσει να προσπαθούν να ζήσουν με τα €800/€600 για τρεις μήνες και αναβάλει για ακόμη δυο μέρες το δήθεν βοήθημα.

Και για να μην ξεχνάμε την νεοφιλελεύθερη βία, για όσους έχουν ακόμη δουλειά επιφυλάσσει τον εφιάλτη της εκ περιτροπής εργασία, το αγαπημένο του Πρωθυπουργού «μισή δουλειά, μισό μισθό».

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code