ΖΩΔΙΑ 2023: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Νέο Χρόνο.

0
194

Τι θα φέρει το 2023 για κάθε ζώδιο…

Το 2023 θα φέρει καταιγιστικές αλλαγές για όλα τα ζώδια, με τις διακυμάνσεις μέσα στο έτος να προβλέπονται πολλές.

Ειδικότερα, το νέο έτος θα ξεκινήσει με κάποιες παρεξηγήσεις, καθώς ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω θα φέρει κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο, η δύσκολη αυτή φάση θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιανουαρίου, οπότε και θα εγκαινιαστεί μια νέα περίοδος για τα ζώδια, τα περισσότερα εκ των οποίων θα απολαύσουν την εύνοια των άστρων, ιδίως στον ερωτικό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα μέχρι και τον Απρίλιο.

Θα ακολουθήσει μια μεταβατική περίοδος ενδοσκόπησης και αλλαγών, η οποία θα ολοκληρωθεί με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέων που θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις τελευταίες δύο εκλείψεις (μία ηλιακή και μία σεληνιακή), το έτος θα κλείσει αρμονικά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας κάποια σχέδια και υποχρεώσεις και να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

2023: Ζωδιακές προβλέψεις για τη νέα χρονιά | Pink.gr Ζώδια

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του νέου έτους για το ζώδιό σας παρακάτω:

Ζώδια 2023 – Κριός

Το νέο έτος θα φέρει πολλές αλλαγές για τους Κριούς, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Μην φοβηθείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας, ούτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, που ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα δουν σημαντική βελτίωση από τις 5 Μαΐου, οπότε και η σεληνιακή έκλειψη θα ανοίξει το δρόμο προς την ευπορία.

Ζώδια 2023 – Ταύρος

Ο Ταύρος θα είναι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του 2023, γεγονός ανακουφιστικό, καθώς η αλήθεια είναι πως είχατε πολύ μεγάλη ανάγκη την εύνοια των άστρων μετά από όλα όσα συνέβησαν τα δύο τελευταία χρόνια. Ήδη από τα τις 12 Ιανουαρίου και έπειτα, θα παρατηρήσετε πως όλα είναι λίγο πιο εύκολα και ομαλά, χωρίς ξαφνικά εμπόδια και απρόβλεπτες καταστάσεις. Όσον αφορά την ερωτική και την κοινωνική σας ζωή, το 2023 θα μπορέσετε να θέσετε μερικά όρια που ίσως έχουν καθυστερήσει, να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να διεκδικήσετε τη συμπεριφορά που αξίζετε.

Ζώδια 2023 – Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ιδίως από τις 14 Οκτωβρίου και έπειτα, καθώς είναι πιθανό ένας καινούριος μεγάλος έρωτας να ξεκινήσει, ή ένας ήδη

υπάρχων να ανανεωθεί και να αναζωπυρωθεί. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά από το Μάρτιο έως και το Μάιο, οπότε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο παραπάνω και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Ζώδια 2023 – Καρκίνος

Αυτή τη χρονιά θα ξεπεράσετε κάποιους φόβους, αλλά και κάποια συναισθήματα που σας έχουν βασανίσει τον τελευταίο καιρό, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους και στόχους να μπουν στη ζωή σας. Εάν το 2022 σας έκανε να καταρρεύσετε κάποιες στιγμές, το 2023 θα νιώσετε πως είναι ένα έτος αναγέννησης για εσάς, καθώς θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε εσείς για τη ζωή σας και όχι στις προσδοκίες των υπολοίπων. Από τον Απρίλιο μέχρι και το Μάιο ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα και θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα νέο μέλλον.

Ζώδια 2023 – Λέων

Τη χρονιά που μας πέρασε, ίσως έχετε νιώσει μια πίεση από τον επαγγελματικό σας χώρο ή από την οικογένειά σας, η οποία σας έχει πλέον κουράσει. Αυτό σημαίνει ότι ήδη από το πρώτο δίμηνο του έτους θα χρειαστεί να βάλετε τα όρια που χρειάζεται και να θέσετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Τα καλά νέα είναι πως μέσα στο 2023, τα ερωτικά σας φαίνεται να βρίσκονται στον έλεγχό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο, αρκεί να τολμήσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, όποιες και αν είναι αυτές.

Ζώδια 2023 – Παρθένος

Μέσα στο 2023 θα δείτε τις σχέσεις σας να χτίζονται σε πιο γερές βάσεις, κάτι που σημαίνει πως είτε θα γνωρίσετε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο που θα καθορίσει τη ζωή σας, είτε θα δείτε νέα πρόοδο στη σχέση που ήδη έχετε. Παράλληλα, αυτή τη χρονιά θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο κοινωνική, γνωρίζοντας καινούρια άτομα και αποκτώντας νέες φιλίες και ενδιαφέροντα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, η αρχή του χρόνου ίσως είναι λίγο δύσκολη, όμως από τις 3 Φεβρουαρίου κι έπειτα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ζώδια 2023 – Ζυγός

Εάν μέσα στο 2022 νιώσατε πως οι εξελίξεις στη ζωή σας ήταν τόσο πολλές, σε σημείο που δεν ξέρατε πού να επικεντρωθείτε, φέτος, ήδη από τις 12 Ιανουαρίου θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά. Η νέα αυτή ήρεμη και καθαρή σας ματιά θα κορυφωθεί στις 4 Φεβρουαρίου, οπότε και θα αρχίσετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας πλέον πώς θέλετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Εάν, λοιπόν, βάλετε τα δυνατά σας, φέτος θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ οι σχέσεις σας θα είναι πιο υγιείς από ποτέ.

Ζώδια 2023 – Σκορπιός

Το 2023 θα είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο δρόμο, όσον αφορά τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πολλές εξελίξεις, οι οποίες σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά θα έρθουν πιο εύκολα και θα τις δεχτείτε με μεγάλη χαρά: είτε αυτό σημαίνει μια νέα σχέση, είτε μια σημαντική εξέλιξη στην οικογενειακή σας κατάσταση, ή ακόμα και μια προαγωγή στη δουλειά, θα δείτε την τύχη να σας χαμογελάει. Αυτή τη χρονιά, επιπλέον, θα δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, ενώ ίσως ήρθε η ώρα για ένα νέο ταξίδι, που περιμένετε εδώ και καιρό.

Ζώδια 2023 – Τοξότης

Η χρονιά που μας πέρασε είχε πολλές αλλαγές και ανησυχίες, όμως φέτος θα ξεπεράσετε κάποιους φόβους που σας βασανίζουν και θα μπορέσετε να εκφραστείτε ελεύθερα και να πάρετε τις πρωτοβουλίες που θέλετε. Από τις 23 Μαρτίου, με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα παρατηρήσετε ότι είστε πιο προσηλωμένοι από ποτέ στους στόχους σας, γεγονός που θα σάς φέρει την επιτυχία που περιμένατε εδώ και καιρό. Όσον αφορά τα προσωπικά σας, εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, σίγουρα θα δείτε πολύ θετικές εξελίξεις.

Ζώδια 2023 – Αιγόκερως

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με έντονη ενέργεια, η οποία θα σας ακολουθήσει μέχρι και το Μάρτιο, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για την ιδανική περίοδο να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να κλείσετε ανειλημμένες υποχρεώσεις που νιώθετε ότι σας βαραίνουν. Από αυτό το σημείο και έπειτα, θα δείτε τα οικονομικά σας να ανθίζουν, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία για νέα ταξίδια και δραστηριότητες, που ίσως θέλατε αλλά δε μπορούσατε να κανονίσετε. Το 2023 θα είστε μέσα στα 3 πιο ευνοημένα ζώδια του έτους, εξέλιξη πολύ θετική, αφού μετά από όλες τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, έχετε κερδίσει αυτή την τύχη και με το παραπάνω!

Ζώδια 2023 – Υδροχόος

Καθώς το τέλος του 2022 πλησιάζει, ίσως παρατηρήσετε πως η ενέργειά σας έχει αρχίσει να λιγοστεύει και πως έχετε την ανάγκη για ένα διάλειμμα. Τα καλά νέα είναι ότι η νέα χρονιά θα φέρει μια πνοή ανανέωσης και δημιουργικής διάθεσης, η οποία θα κορυφωθεί στις 7 Μαρτίου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες. Παράλληλα, τα ερωτικά σας επίσης θα γνωρίσουν πολλές εξελίξεις, ενώ μετά από μια μικρή περίοδο ξεκούρασης, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε νέες αρμοδιότητες στα επαγγελματικά σας, κάτι που σίγουρα θα σας βγει σε καλό στην πορεία, ακόμα και αν οι κόποι σας δεν ανταμειφθούν αμέσως.

Ζώδια 2023 – Ιχθύες

Μπορεί η χρονιά να ξεκινήσει λίγο… χαοτικά, ωστόσο τα πράγματα γρήγορα θα μπουν σε μια τάξη από τα μέσα του Ιανουαρίου, οπότε και θα αποκτήσετε μια νέα ωριμότητα, την οποία και θα χρειαστείτε καθώς σύντομα έρχεται η ώρα να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Από τις 20 Απριλίου κι έπειτα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, ωστόσο προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην αποταμίευση, καθώς ίσως θα θελήσετε να κάνετε κάποια μεγάλη αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here