Ζ.Μ.Λεπέν: Η Μέρκελ πραγματοποιεί το όνειρο του Χίτλερ!!

0
417

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στρασβούργο και στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, αφήνει άφωνους όλους τους ευρωπαίους, γι’ αυτά που λεει για την Μέρκελ και τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ότι ο Χίτλερ είχε ονειρευτεί, η κ. Μέρκελ το πραγματοποιεί. Ξέρετε, το όραμα της Μεγάλης Ευρώπης υπήρχε ήδη στον Χίτλερ και είναι βέβαιον πως το ειδικό βάρος του γερμανικού πληθυσμού, που αριθμεί 80 εκατ. κατοίκους, διαδραματίζει έναν πρωτεύοντα ρόλο, αν και αυτό είναι φαινομενικό.

Ξέρετε, εγώ τονίζω στο ακροατήριό μου τη σοβαρότητα της σημασίας του παγκόσμιου δημογραφικού φαινομένου από τη μία ως μία δυσθεώρητη έκρηξη κι από την άλλη ως προς την ύφεση.

Ιδίως για το κομμάτι που εγώ το ορίζω ως «Βορινή Ευρώπη», εκτείνεται από τη Βρέστη έως το Βλαδιβοστόκ, και υπακούει στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων.

Εάν δεν υπάρξει σε κάποιο δεδομένο σημείο ένας έλεγχος, το ένα θα «αδειάσει» στο άλλο αναπόφευκτα και με βάση τον ίδιο νόμο η Δημοκρατία θα ελαττωθεί και θα υπάρξει δουλεία του ενός λαού στον άλλον……».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here