Ημερήσιος και Ηλεκτρονικός Τύπος ανέδειξαν εκτενώς την «πρωτόδικη» καταδίκη του Δήμαρχου Χιωτάκη και του Mr Jumbo!

0
356

Tο σκάνδαλο με την πισίνα 700 τ.μ. του «Mr Jumbo»!…….στην Δημοκρατία.

Μια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστή επιχειρηματία ο οποίος……μπάζωσε τέσσερα στρέμματα αναδασωτέας έκτασης στην Κηφισιά με χώμα που προερχόταν από την πισίνα του, απασχόλησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Η ετυμηγορία ήταν 18 μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 100.200 ευρώ εις βάρος του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumpo Απόστολου Βακάκη! 

Περισσότερα ΕΔΩ…..

Απ. Βακάκης: Έριξε στο δάσος τα μπάζα από την πισίνα του!….. στο www.capital.gr.

Σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 100.200 ευρώ καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo Απ. Βακάκης, με την κατηγορία πως μπάζωσε 4 στρέμματα αναδασωτέας έκτασης στην Κηφισιά με χώματα που προέρχονταν από την πισίνα του των 700 τ.μ.

Περισσότερα ΕΔΩ…..

Καταδικάστηκαν για αυθαίρετη πισίνα ο Mr Jumbo και ο Δήμαρχος Κηφισιάς!…..στο www.directnews.gr.

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών ο καθένας και πρόστιμο 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, ο Mr Jumbo, Απόστολος Βακάκης…..και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Περισσότερα ΕΔΩ…..

Η πισίνα των 700 τ.μ. (!!!) του Mr Jumbo!…..στην Espresso.

Ακριβά «πλήρωσε» την… 700 τετραγωνικών (!) πισίνα που κατασκεύαζε στο οικόπεδο της βίλας του στην Κηφισιά ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή, ενώ του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.200 ευρώ, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της αλυσίδας Jumbo για να κατασκευάσει την πολυτελή πισίνα στην έπαυλη «μπάζωσε» αναδασωτέα έκταση με χώματα που προέρχονταν από τις οικοδομικές εργασίες!

Περισσότερα ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here