ΗΧΗΡΗ Παραίτηση από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

0
391

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος! Όπως πληροφορείται το «dikastikoreportaz.gr», την παραίτησή του υπέβαλλε ο κ. Παναγιώτης Καραγιάννης ο οποίος πρόσφατα είχε τοποθετηθεί μαζί με τον κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη στην κεφαλή της Ανεξάρτητης Αρχής.

Στην επιστολή παραίτησής του, κατά πληροφορίες, ο κ. Καραγιάννης επικαλείται προσωπικούς λόγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Σημειώνεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει το «dikastikoreportaz.gr», με το «καλημέρα» είχαν παρουσιαστεί…αρρυθμίες όχι σε ότι αφορά την λειτουργία της Αρχής για το Ξέπλυμα αλλά σε οικονομικής φύσεως ζητήματα τα οποία είχαν να κάνουν με τις απολαβές των επικεφαλής οι οποίοι ως γνωστόν είναι συνταξιούχοι εισαγγελικοί λειτουργοί και εκ του Νόμου, επειδή καταλαμβάνουν έμμισθη θέση είδαν τις απολαβές τους να μειώνονται.

Πάντως η παραίτηση του κ. Καραγιάννη δεν είχε να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο είναι σε γνώση τόσο του υπουργείου Δικαιοσύνης όσο και του υπουργείου Οικονομικών.

Πλέον παραμένει ασαφές εάν θα καλυφθεί το κενό του κ. Καραγιάννη ή θα παραμείνει ο κ. Βουρλιώτης ως ο επικεφαλής της Αρχής χωρίς να έχει αναπληρωτή.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κ. Βουρλιώτης όσο και ο παραιτηθείς, πλέον, κ. Καραγιάννης είχαν επιλεγεί από την Αρχή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ως οι αντικαταστάτες της Άννας Ζαϊρη, η θητεία της οποία έληξε στις 30 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here