ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων κατά της δημιουργίας σταθμών διοδίων!

0
184

Οι πολίτες των δήμων Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής «ενάντια στα διόδια», ένωσαν την Κυριακή 21/12/2014 το μεσημέρι τις φωνές τους και έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην απόφασή της να δημιουργήσει παράπλευρα διόδια στις εισόδους των περιοχών τους από την Εθνική οδό.

Μαζί τους και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που παραβρέθηκε και η ίδια στη συγκέντρωση, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας με την παρουσία αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, πρώην Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι των τριών δήμων, όπως και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων γειτονικών δήμων και εκπρόσωποι φορέων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, εκεί όπου συναντήθηκαν οι αντιπροσωπείες και των τριών δήμων και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, όπου απηύθυναν χαιρετισμούς η περιφερειάρχης, οι τρεις δήμαρχοι και εκπρόσωπος φορέων.

Στη συνέχεια και οι τέσσερις, μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες και τους εκπροσώπους των δήμων, ως επικεφαλής της πορείας μετέβησαν επάνω στη γέφυρα, όπου έκλεισαν για λίγα λεπτά, συμβολικά το δρόμο και στη συνέχεια διαλύθηκε η συγκέντρωση. 

Αμέσως μετά έκανε δηλώσεις η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση διαμαρτυρίας όπως το κατέγραψε η κάμερα της «Θ»:

Ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση στην Βαρυμπόμπη…….

{videobox}JYAzlhT95xc{/videobox}

Χαιρετισμοί Περιφερειάρχη Αττικής και Δημάρχων στην Βαρυμπόμπη…..

{videobox}YV8myVmhN3s{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here