Η Απίστευτη Προφητεία των Ράδιο Αρβύλα για τον Μένιο Φουρθιώτη.

0
505

Έπεσαν μέσα ακόμη και στη φυλακή που θα πάει!

Το είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες για το κληρονομικό χάρισμα του Αντώνη Κανάκη που προειδοποιούσε τον Μένιο Φουρθιώτη ότι θα του ετοιμάζουν κελί στις φυλακές.

«Μένιο, πρόσεχε, σου ετοιμάζουν κελί στον Κορυδαλλό»!

Έπεσαν μέσα ακόμα και στην φυλακή που οδηγείται ο παρουσιαστής! Διότι όπως γράψαμε νωρίτερα, οι τρεις προφυλακισθέντων θα οδηγηθούν σε ξεχωριστές φυλακές.

Κορυδαλλό, Μαλανδρίνο και Λάρισα. Στον Μένιο έτυχε ο Κορυδαλλός!…Όπως ακριβώς το είχε προβλέψει ο Κανάκης.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Απασφάλισε ο Φουρθιώτης μόλις του ανακοίνωσαν την προφυλάκιση και απείλησε ότι θα πάρει πολλούς μαζί του.

Θα ανοίξει το στόμα του για πολιτικούς;

Αντιμέτωπος με μια Νέα Τάξη πραγμάτων στη ζωή του είναι πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης που πιάστηκε στην τσιμπίδα της Δικαιοσύνης και παίρνει πλέον τον δρόμο για την φυλακή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος και ατρόμητος παρουσιαστής, που έδενε και έλυνε στα πράγματα  (άγνωστο ακόμα πώς), μπορούσε να απειλεί Κυβερνητικά στελέχη και να εκτοξεύει μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση, παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή με τα ίδια ρούχα και εμφανώς εξασθενημένος αφού δεν τρώει τα…κοινά φαγητά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, λόγω της εξειδικευμένης διατροφής που κάνει.

Φυσικά όλα αυτά, θέλει δεν θέλει, θα αναγκαστεί να τα ξεπεράσει στις φυλακές Κορυδαλλού, με το sushi και τις περιποιήσεις προσώπου να αποτελούν πλέον μακρινές αναμνήσεις.

Αρνείται να αποδεχθεί την νέα δυσάρεστη πραγματικότητα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξεσκεπάστηκε και το σχέδιο με τις στημένες επιθέσεις τον οδήγησε στη δικαιοσύνη.

Όταν ο ανακριτής του ανακοίνωσε ότι θα προφυλακιστεί, ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε έξαλλος και άρχισε να παραληρεί φωνάζοντας ότι θα αυτοκτονήσει και ότι έχει στηθεί σε βάρος του πλεκτάνη από πρόσωπα τα οποία θα κατονομάσει και θα προκαλέσει «σεισμό»…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Με ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης  τονίζει για την προφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώvτη:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: Μένιος Φουρθιώτης-Ο ανώτατος άρχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here