Η Γιάννα Αγγελοπούλου πάντρεψε την κόρη της στο Λονδίνο.

0
462

Συγκινημένοι η Γιάννα κι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος οδήγησαν την Καρολίνα την κόρη της Γιάννας, που και οι δύο μεγάλωσαν με περίσσια φροντίδα, στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Αμβροσίου για να ενώσει τη ζωή της μαζί του, στον ναό της Αγίας Σοφία του Λονδίνου.

H Γιάννα κι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με την όμορφη νύφη Καρολίνα στην σπουδαία αυτή στιγμή της ζωής της, όπως και στο παρελθόν την κρατούν τρυφερά από το χέρι και τη στηρίζουν με όλη τους την αγάπη. 

Για το μυστήριο κρατήθηκε άκρα σιωπή, αφού τόσο η Γιάννα και ο Θόδωρος, αλλά προ πάντων το ερωτευμένο ζευγάρι η Καρολίνα και ο Βασίλης, που είναι παιδιά χαμηλών τόνων, δεν ήθελαν να δώσουν δημοσιότητα. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι συγγενείς των δύο οικογενειών και ελάχιστοι καλοί φίλοι. Το ειδύλλιο της όμορφης Καρολίνας με τον Βασίλη κρατά πολλά χρόνια, και δράστης για τη γνωριμία τους ήταν ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του συλλέκτη κι επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου.

Το ζεύγος ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο και κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Οι γονείς του γαμπρού Ηλίας και Μαρία ήρθαν από τη Ν. Αφρική για να μεγαλώσουν τα αγόρια τους στην Ελλάδα, και δημιούργησαν εδώ τις επιχειρήσεις τους.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:35 limit=2}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here