Η Γιάννα Παπαδάκου για το Παραποιημένο έγγραφο του FBI με τον όνομα Ανδρέας Λοβέρδος.

0
229

Η Γιάννα Παπαδάκου στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη:

Σε πανικό το Μαξίμου συνεχίζει τα ψέματα μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για την απόκρυψη των ονομάτων πολιτικών προσώπων που δωροδοκήθηκαν από τη Novartis.

Ιδού τα έγγραφα- αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας | Το Κουτί της Πανδώρας

Με μια καθαρά ενοχική τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να κρυφτεί πίσω από τα ψέματα του ΥΠΕΞ και του Ανδρέα Λοβέρδου, όσον αφορά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το πώς στήθηκε η σκευωρία Novartis, μέσα από την παραποίηση ακόμα και επίσημου εγγράφου του FBI προκειμένου να προφυλαχθούν πολιτικά πρόσωπα που δωροδοκήθηκαν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ως απάντηση πρόβαλε την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου και την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί στη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, το όνομα του οποίου αφαιρέθηκε από την μετάφραση του επίσημου εγγράφου του FBI στο οποίο σαφώς και ονομαστικά αναφερόταν ότι δωροδοκήθηκε από τη Novartis, σε μια παραληρηματική ανακοίνωση έκανε λόγο για λάσπη και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κρύφτηκε και πίσω από τα ψέματα του ΥΠΕΞ που με ανακοίνωσή του χθες υποστήριξε ψευδώς ότι δεν είχε την αρμοδιότητα να ελέγχει τις μεταφράσεις και ρίχνει την αποκλειστική ευθύνη στους «συνεργαζόμενους ιδιώτες μεταφραστές» καθώς όπως είπε η μεταφραστική υπηρεσία είχε καταργηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here