Η γραμμή.

0
399

Από το Σάββατο 8 έως Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, και κάθε Σάββατο στις 21:30 θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η μαύρη κωμωδία «Η Γραμμή» του Ίσραελ – Άρθουρ Χόροβιτς σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουξέ.

Πέντε αντιήρωες στέκονται σε μια ουρά, πίσω από μία γραμμή, και ξεχνούν τι περιμένουν. Ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει παλεύει να περάσει πρώτος. Σύγκρουση, ανταγωνισμός, διεκδίκηση.

Όλοι θέλουν να βρεθούν πρώτοι και θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν αποκαλύπτοντας και ανακαλύπτοντας τη ματαιότητα αυτής της πρωτιάς…

Πρόκειται για το πιο γνωστό θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου και πολυ-παιγμένου Αμερικανού συγγραφέα Ίσραελ Άρθουρ Χόροβιτς, που γράφτηκε το 1967, αλλά παραμένει ακόμη και σήμερα επίκαιρο.

Με πυκνή και διεισδυτική γραφή, συνδυάζει τη σκληρότητα με τρυφερότητα και έναν ιδιότυπο ρεαλισμό που αποδίδεται με καυτό μαύρο χιούμορ, μεγεθύνοντας την πραγματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ΙΜΚ το Μάρτιο 2012.

Μετάφραση: Αλέξης Καλλίτσης
Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
Παραγωγή: 20LINE11

Παίζουν: Γιώργος Σουξές, Αντώνης Χαντζής, Νίκη Λειβαδάρη, Λεονάρντο Σφοντούρης, Βασίλης Χρηστίδης

Εισιτήρια: 13€, Κανονικό . 8€ Φοιτητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας , Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) και Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων / Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού / ΑμΕΑ, άνω των 65.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here