Η διαπλοκή δημιουργεί Λεβεντολαφαζάνηδες προκειμένου να διασωθεί!

0
196

Πραγματικά, είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν αυτοί που νομίζουν ότι είναι (αλλά δεν είναι) αντιμνημονιακοί παρά μόνο γιαλαντζί, να βγάζουν διάφορα λογύδρια και να στρέφονται μανιωδώς εναντίον της επικείμενης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ την ίδια στιγμή επικροτούν το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, αυτού του γραφικού νεοφιλελέ τυπίσκου, υπηρέτη του συστήματος, ενός ανθρώπου που αποτελεί, θα λέγαμε, ένα κράμα Τζήμερου, Θεοδωράκη με ολίγον συστημικό ΚΚΕ.

Δηλαδή, είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου και να σε πιάνει νευρικό γέλιο. Το διεφθαρμένο σύστημα φτιάχνει γελοίους και αυτούς προωθεί, προκειμένου να διασωθεί.

Βλέποντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κατρακυλούν και να πιάνουν πάτο, δημιούργησε το Ποτάμι του κ. Σταύρου για να αποτελέσει το τσίρκο της πολιτικής σκηνής!

Όμως, αφού το Ποτάμι στερεύει και τα ποσοστά του πέφτουν κατακόρυφα, το σύστημα πρέπει να γαντζωθεί αλλού…..Έτσι, προωθεί και καθοδηγεί ένα άλλο τσίρκο, τον Βασίλη Λεβέντη, ώστε να ακολουθήσει σαν πιστό δουλικό τις επιταγές του συστήματος.

Παράλληλα, το εξυπηρετεί να χρησιμοποιεί και να επενδύει στο κόμμα Λαφαζάνη, με ένα στόχο, να ρίξει την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία μπορεί να πολεμήσει και να διαλύσει το σύστημα, να τσακίσει την διαφθορά και τη διαπλοκή, γιατί μόνο έτσι ξέρει το σύστημα ότι θα παραμείνει ισχυρό και δυνατό.

Γι’ αυτό και τα συστημικά σκουπίδια βρίσκουν και δημιουργούν πρόθυμους υπηρέτες, έτσι ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το εμετικό τους έργο.

Θα τους αφήσουμε ή θα τους αποτελειώσουμε και θα τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν;

Υ.Γ.1. Βίος και πολιτεία του «πράσινου» Βασίλη Λεβέντη……και τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ.2. ΕΜΕΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: «Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρη που ζηλεύει τους εύπορους». Δείτε το σχετικό βίντεο:

{videobox}FgBOKjH0qcc{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here