Η «Δύναμη Ελπίδας» και ο Γ. Θωμάκος στα πάρκα της πόλης για τα παιδιά.

0
258

Ο Συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» γιόρτασε με το καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, με την δράση «Διαβάζω στο πάρκο – Διαβάζω παντού».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του Συνδυασμού βρέθηκαν το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στα πάρκα της πόλης για να δώσουν χαρά και γνώση στα παιδιά.

Στην προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας που μαζί με τα παιδιά τους ήρθαν στο πάρκο «Ηρώων Πολυτεχνείου» στη Νέα Κηφισιά και στο πάρκο «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Νέα Ερυθραία.

Όλοι μαζί περάσαμε ένα πολύ όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό παίζοντας, τραγουδώντας και διαβάζοντας παραμύθια. Τα παιδιά αποχώρησαν από τα πάρκα γεμάτα όμορφες εικόνες αλλά κρατώντας και στα χέρια τους τον καινούριο φίλο τους…….ένα βιβλίο, που με αγάπη τους προσέφερε η «Δύναμη Ελπίδας».

Μοναδική παραφωνία η έλλειψη συντήρησης του εξοπλισμού πάρκων του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα πολλά σημεία στο πάρκο «Α. Παπανδρέου» είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των επισκεπτών.

Μάλιστα ακριβώς δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής όλα τα ποδήλατα είναι χαλασμένα και τα περισσότερα έχουν βγει σε αχρηστία.

Ζητούμε η Δημοτική Αρχή να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους για να μπορέσουν τα παιδιά μας με ασφάλεια να χαρούν τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here