Η Εισβολή των Ταλιμπάν στην Ελλάδα (μέσω Τουρκίας) έχει ξεκινήσει από καιρό!…του Μάνου Μεϊμαράκη.

0
421

Ορδές οι…αχαρτογράφητοι αλλοδαποί που μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας, με κλεμμένα έγγραφα από τη Συρία.

Καταζητούμενοι από τους μουτζαχεντίν αξιωματικοί του αφγανικού στρατού που συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Ομοίως και Ταλιμπάν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες καταφθάνουν στη χώρα μας μέσω Τουρκίας.

Οι Αφγανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες, χωρίς καμία Αρχή στη χώρα να μπορεί να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό τους. Μόνο 25.000 Αφγανοί ζούσαν στο camp της Μόριας, προτού αυτό γίνει παρανάλωμα του πυρός τον Σεπτέμβριο του 2020, με εκατοντάδες να εξαφανίζονται στα βουνά της Λέσβου, αναζητώντας διέξοδο προς την Αθήνα.

Εκτός όσων έχουν δηλώσει Αφγανοί όταν μπήκαν στην Ελλάδα από το 2015 και έπειτα, άγνωστος είναι και ο αριθμός των ομοεθνών τους οι οποίοι πολέμησαν στη Συρία, είτε ως μισθοφόροι της κυβέρνησης του Ασάντ, είτε από την πλευρά των τζιχαντιστών του FSA, του ISIS, της Αλ Νούσρα και απέδρασαν την τελευταία τριετία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας με συριακές ταυτότητες και διαβατήρια, τα οποία απέσπασαν κατά χιλιάδες κυκλώματα Τούρκων διακινητών από το δεκαετές πλιάτσικο σε κρατικές υπηρεσίες στη Συρία.

Την κατάρρευση της κυβέρνησης του Αφγανιστάν και την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν εκμεταλλεύονται ήδη αρκετούς μήνες και χιλιάδες Πακιστανοί, Σύριοι, κ.ά., οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα ως Αφγανοί, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα περάσουν εύκολα από τη διαδικασία ασύλου.

Όμως ειδικά σε ότι αφορά τους Αφγανούς ή όσους δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί…είναι τρομακτικά δύσκολη η απέλασή τους από την Ελλάδα, διότι άλλοι έχουν γεννηθεί στο Ιράν, άλλοι στο Αφγανιστάν, άλλοι δηλώνουν Αφγανοί ενώ είναι Πακιστανοί, Σύροι ή Παλαιστίνιοι και δεν τους αναγνωρίζει ούτε η κυβέρνηση του Ιράν, ούτε του Αφγανιστάν, ούτε της Συρίας, αλλά ούτε και το Πακιστάν.

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει απλά ότι οι Αφγανοί ή όσοι δηλώνουν Αφγανοί δεν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι Αφγανοί αιτούντες άσυλο είναι οι πρώτοι που κατέρριψαν και στην Ελλάδα τον αστικό μύθο περί ενσωμάτωσης.

Ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση

Η ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση στην ενδοχώρα δεκάδων χιλιάδων αχαρτογράφητων αλλοδαπών με ευθύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ.-υπό το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών-επιδείνωσε την γκετοποίηση μεγάλων περιοχών στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας.

Η γκετοποίηση (σε σημεία από τα οποία πλέον ούτε η Ελληνική Αστυνομία δεν τολμάει να περάσει), τα αφηγήματα κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, τα οποία καταστρέφουν όποιο ίχνος διάθεσης για ένταξη και ενσωμάτωση, και κυρίως οι έντονες πολυπολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των αλλοδαπών μέσα σε αυτά τα γκέτο, πυροδοτούν μεγαλύτερες μόνιμες εστίες εντάσεων ανάμεσα στις κοινότητες των Αράβων και των Αφγανών στην Ελλάδα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here