Η Ελλάδα Ματώνει και ενώ βρίσκεται υπό διαρκή Τουρκική απειλή η Κυβέρνηση έστειλε στον Ζελένσκι πολύτιμα Ελληνικά όπλα αξίας σχεδόν € 300 εκατομμυρίων!

0
203

Μονόδρομος η Εξεταστική!…

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όχι απαραίτητα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, σε συνέντευξή του είπε μεταξύ άλλων:

«Η ενίσχυση της Ουκρανίας με αμυντικό υλικό από τη Δύση γίνεται επ’ ονόματι συγκεκριμένων αρχών της δημοκρατίας, της σταθερότητας, της ειρήνης, της ασφάλειας (…), άρα δεν είναι δυνατόν η ίδια η εξαγωγή να ενυποθηκεύει τις αξίες για τις οποίες γίνεται».

Είναι προφανές ότι ο Υπουργός Εξωτερικών θέτει επισήμως ζήτημα λαθρεμπορίου όπλων από την Κυβέρνηση της Ουκρανίας, με αφορμή την πτώση του Αντόνοφ στην περιοχή της Καβάλας, ζητώντας εξηγήσεις από την Ουκρανική κυβέρνηση για το γεγονός ότι από την πτώση του Ουκρανικού αεροσκάφους κινδύνεψε η ζωή Ελλήνων πολιτών.

Η Ελλάδα ματώνει και ενώ βρίσκεται υπό διαρκή Τουρκική απειλή η κυβέρνηση έστειλε στον Ζελένσκι πολύτιμα Ελληνικά όπλα αξίας σχεδόν € 300 εκατομμυρίων! Μονόδρομος η εξεταστική! - Europost.gr

Οι πρόσφατες μαρτυρίες όμως Ελλήνων της Μαριούπολης που ήθελαν τους Ναζί του τάγματος Αζόφ, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάστηκαν με τυμπανοκρουσίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να χρησιμοποιούσαν τους Έλληνες ως ανθρώπινες ασπίδες και να δολοφόνησαν αμάχους της πόλης, θέτει άλλο ένα σοβαρό ερώτημα: Δολοφονήθηκαν Έλληνες με τα όπλα του Μητσοτάκη;

Η όλη διαδικασία της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, είναι διάτρητη. Δεν τηρήθηκε απολύτως κανένα πρωτόκολλο. Η ποσότητα που έφυγε, είναι κολοσσιαία. Μιλάμε για όπλα αξίας σχεδόν 300 εκατομμυρίων €, από μία χώρα η οποία κυριολεκτικά ματώνει για να εξασφαλίσει τα απολύτως απαραίτητα για την Eθνική της ασφάλεια, αντιμετωπίζοντας μία άμεση και υπαρκτή απειλή. Την Tουρκική απειλή.

Η Ελλάδα λοιπόν που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, με τον ορισμό της επικείμενης απειλής όπως αυτός υφίσταται στο Διεθνές Δίκαιο, ειδικά στο άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, να πλανάται ως δαμόκλειος σπάθη επί των νησιών μας, στέλνει αυτή την τεράστια ποσότητα οπλισμού, αποδυναμώνοντας την αμυντική δυνατότητα των Ελληνικών ΕΔ, ζημιώνοντας βάναυσα το δημόσιο συμφέρον.

Τώρα, ο Νίκος Δένδιας με ένα διάβημα προσπαθεί να υψώσει τείχος προστασίας για αυτή την απόφαση, είτε διότι τα πολύτιμα Ελληνικά όπλα κατέληξαν σε χέρια λαθρέμπορων που πλούτισαν πάνω στην πλάτη των Ελλήνων είτε ακόμα χειρότερα, χρησιμοποιήθηκαν από τους Αζόφ για να δολοφονήσουν Έλληνες της Μαριούπολης.

Ο διδάκτορας δημοσίου δικαίου, κ. Θέμης Τζήμας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή απαίτησε την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση αποστολής των όπλων στην Ουκρανία, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι η αυτονόητη ενέργεια για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαιρείται, διότι αυτός είναι ο εγκέφαλος, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της συγκεκριμένης ενέργειας. Εκτός αν καταφέρει να αποδείξει ότι είχε ενημερώσει και έχει αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΕΑ.

Δείτε τι δήλωσε ο Θέμης Τζήμας για το θέμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here