Η Εύα Καϊλή ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι»-Δηλώνει «Ξαφνιασμένη» για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της!

0
312

Τι δήλωσε για την σχέση που είχε ο σύζυγός της με τον «εγκέφαλο» της ΜΚΟ…

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες κρατείτο η Εύα Καϊλή για τη συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως όπως ήταν αναμενόμενο απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες.

Η ίδια δήλωσε στις βελγικές αρχές ότι είναι απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» και εικάζουμε πως θα δήλωσε και απόλυτα ξαφνιασμένη για τις τσάντες με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ε. Καϊλή φέρεται να έχει προσλάβει ως συνήγορό της τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με Ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής είπε στις Βελγικές Αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ και του είχε επιστήσει την προσοχή.

Επίσης, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε για το τι ακριβώς έκανε ο ίδιος και ότι δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Όσον αφορά στην ενάμιση έτους κόρη της, πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.

Η σύλληψη της διεφθαρμένης Ε. Καϊλή, ο «Πράσινος Δακτύλιος» του Μαξίμου και  ο εξευτελισμός της Ελλάδας.

Υ.Γ. Ερευνώνται ο δηλώσεις Πόθεν Έσχες του πατέρα της.

Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πρώην αντεισαγγελέα, του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, εξετάζονται οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του πατέρα της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Εύας Καϊλή, καθώς είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται, εκ του νόμου, σε υποβολή των σχετικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της  Le Soir, στη βαλίτσα του πατέρα της Εύας Καϊλή που συνελήφθη έξω από ξενοδοχείο, υπήρχαν περίπου 600.000 ευρώ, ενώ στο διαμέρισμά της βρέθηκαν τουλάχιστον 150.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το διαμέρισμα ήταν επιπλωμένο με δώρα από το Κατάρ, ενώ βρέθηκαν  μετάλλια και άλλα τιμαλφή.

Υ.Γ.1. Η Εύα, ο Μαργαρίτης και ο…Πρίγκιπας!

Τώρα, με φόντο την έκρηξη του σκανδάλου του Κατάρ, φαίνεται ότι εξηγούνται πολλά…

Η Εύα, ο Μαργαρίτης και ο...Πρίγκιπας

Το Δείπνο που τώρα πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις είναι αυτός που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons, στον παλιό Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ο πανίσχυρος Πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμαν.

Παρόντες ο Πρωθυπουργούς Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας Έλληνας επιχειρηματίας και (αυτή είναι η έκπληξη) ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς και η Εύα Καϊλή.

Πολλοί τότε είχαν παραξενευθεί πως βρεθήκαν στο κλειστό τραπέζι του Σαουδαράβα Πρίγκιπα, δυο πρόσωπα φαινομενικά άσχετα με τους υπολοίπους, ο Μαργαρίτης και η Εύα.

Τώρα με φόντο την έκρηξη του Σκανδάλου του Κατάρ φαίνεται ότι εξηγούνται πολλά. Τις επόμενες μέρες, πολύ περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here