Η θλιβερή πολιτική μικροψυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

0
456

Δεν μπορεί να κρύψει, με κανένα τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την «απέχθειά» του απέναντι στον μεγάλο Ηγέτη, κυριολεκτικά Εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Διόλου τυχαίο ότι όχι μόνο έχει αποφύγει να παραστεί σε κάθε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά ούτε καν αναφέρει το όνομα του στις ομιλίες του!

Τελευταίο, και κυριολεκτικά άθλιο πολιτικά, δείγμα αυτής της συμπεριφοράς του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το σημερινό μήνυμά του για τον θάνατο του μεγάλου Φιλέλληνα – και μεγάλου φίλου του Κωνσταντίνου Καραμανλή – πρώην προέδρου της Γαλλίας Βαλερύ Ζισκάρ ντ’ Εσταίν.

Έγραψε λοιπόν στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Με το αεροπλάνο του επέστρεψε η Δημοκρατία στη Χώρα μας»!!

Προσοχή! Δεν επέστρεψε, κατά Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκαθιστώντας τη Δημοκρατία, όπως είναι κοινώς ιστορικά αποδεκτό. Επέστρεψε η Δημοκρατία, μόνη της!!  Και όλα αυτά απλά για να μην αναφέρει, ούτε σε αυτή την ιστορική στιγμή, το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όλα αυτά τα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί είναι γνωστός ο φθόνος της οικογένειας Μητσοτάκη κατά του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η σύγκριση μεταξύ Κωνσταντίνου Καραμανλή και Κώστα Μητσοτάκη είναι συντριπτική σε βάρος του δεύτερου.

Πέραν του ότι δίχως την προσχώρησή του στη ΝΔ, με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο Κώστας Μητσοτάκης θα είχε περάσει στα «ψιλά» του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας, η όλη πολιτική σταδιοδρομία του δείχνει ότι ο πολιτικός όγκος του Κωνσταντίνου Καραμανλή «συνθλίβει» κυριολεκτικά τον Κώστα Μητσοτάκη.

Πού να το αντέξει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης;  Γι’ αυτό και προσπαθεί, με κάθε μέσο και μαζεύοντας δίπλα του όλο τον σημιτικό «κατιμά», να αποκόψει τη ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.  Δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Θέλει δεν θέλει ο Κυριάκος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγάλος Ηγέτης, ο Εθνάρχης, που δρομολόγησε την ανάπτυξη της ως τότε υπανάπτυκτης Ελλάδας, αποκατέστησε τη Δημοκρατία, έλυσε το Πολιτειακό – όταν ο πατέρας του μιλούσε για unfair – και έβαλε την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ.

Θέλει δεν θέλει ο Κυριάκος, ο Κώστας Μητσοτάκης, πέρα από άλλα που μπορεί να του καταλογίσει κανείς, θα μείνει «μικρομεσαίο» μέγεθος στην πολιτική μας ζωή, μαζί με τόσα άλλα που σιγά-σιγά ξεχνιούνται.

Το ξαναλέμε, για να τελειώνουμε: Ο Κυριάκος και η οικογένεια Μητσοτάκη φθονούν παθολογικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.  Τους θυμίζουμε μόνο ότι κατά τον μεγάλο δανό φιλόσοφο Σόρεν Κίρκεγκαρντ:

Πηγή newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here