ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Κίνα είχε ανακαλύψει το εμβόλιο έξι μήνες πριν την υπόλοιπη ανθρωπότητα!

0
243

Την ώρα που ο υπόλοιπος πλανήτης έψαχνε για λύση απέναντι στην πανδημία, η Κίνα είχε ήδη ξεκινήσει τους εμβολιασμούς. Η Κίνα αποδεικνύεται ότι γνώριζε και εφάρμοσε τον εμβολιασμό έξι μήνες πριν εγκριθεί το πρώτο εμβόλιο σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο!

Η Κίνα έχει πραγματοποιήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο Εμβολιασμός κατά του Covid-19 από την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού της, ανέφεραν οι αρχές υγείας, καθώς η χώρα πλησιάζει στην επίτευξη ενός φιλόδοξου στόχου που τέθηκε για το τέλος του μήνα.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας σημαίνει ότι το Πεκίνο είναι υπεύθυνο για περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των δόσεων που χορηγούνται παγκοσμίως. Σύμφωνα με εκτίμηση του πρακτορείου ειδήσεων AFP, ο αριθμός των δόσεων που δόθηκαν παγκοσμίως ξεπέρασε τα 2,5 δισεκατομμύρια την Παρασκευή.

Το Πεκίνο ελπίζει να εμβολιάσει πλήρως το 40% των σχεδόν 1,4 δισεκατομμυρίων κατοίκων της χώρας μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Δεδομένου ότι τα περισσότερα εμβόλια που χρησιμοποιούνται από την Κίνα απαιτούν δύο δόσεις, δεν είναι σαφές ποιο ποσοστό του πληθυσμού έχει ήδη εμβολιαστεί πλήρως.

Το ασιατικό έθνος άρχισε να εμβολιάζει άτομα υψηλού κινδύνου ήδη από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, επεκτείνοντας αργότερα την διασπορά. Ο εμβολιασμός των ομάδων προτεραιότητας ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετέχει στο μαζικό εμβολιασμό στη συνέχεια.

Όπως πολλές άλλες χώρες, η Κίνα έχει προσφέρει προνόμια για να ενθαρρύνει τους πολίτες της να εμβολιαστούν. Σε ορισμένες περιοχές, οι κάτοικοι επιβραβεύτηκαν με δωρεάν αυγά ή κουπόνια για ψώνια για τη λήψη της δόσης.

Η Κίνα χρησιμοποιεί πολλά εγχώρια παραγόμενα φάρμακα για το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού της, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων που αναπτύχθηκαν από τις Sinopharm και Sinovac.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Πεκίνο ενέκρινε ένα από τα εμβόλια που ανέπτυξε η Sinopharm για χρήση σε παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών. Το εμβόλιο Sinovac είχε λάβει παρόμοια έγκριση μια εβδομάδα νωρίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code