Η Κίνηση ΜΑΤ του Ζελένσκι που τρομάζει τον Πούτιν!…

0
297

Συζητά με Μητσοτάκη για αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ουκρανίας!…

Ο Ζελένσκι συζητά την αμυντική συνεργασία της Ουκρανίας με την Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεχωρίσει την Ρουμανία από την Ουκρανία.

Αναφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σε ανάρτησή του στα Social Media. Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Συνομίλησα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Μιλήσαμε για την ανθρωπιστική κατάσταση στις αποκλεισμένες πόλεις και τον ευχαρίστησα για την βοήθεια της χώρας του»…ανέφερε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σε ανάρτησή του στο Twitter και συνεχίζει: «Συζητήσαμε την αμυντική συνεργασία Ελλάδας και Ουκρανίας».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στη σύνδεση της Οδησσού με την ιστορία του Ελληνισμού και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here