Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δημοτικής Ιματιοθήκης Νέας Ερυθραίας.

0
243

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δημοτικής Ιματιοθήκης Νέας Ερυθραίας, στις εγκαταστάσεις της Δομής (Αθ. Διάκου & Αναξαγόρα 16).

Ο Δήμος Κηφισιάς στην προσπάθειά του να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών δημιούργησε και δεύτερο Κοινωνικό Παντοπωλείο στον Δήμο και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία. Μια υπηρεσία όπου οι άποροι, μπορούν να προμηθευτούν είδη διατροφής, καθαριότητας και υγιεινής.

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Ερυθραίας | ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η Δημοτική Ιματιοθήκη. Η λειτουργία της αποσκοπεί στη δωρεάν παροχή ειδών ένδυσης, σε πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αθανάσιος Ντέτσικας ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλου, παρουσία των Τότε:

Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη,  Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, Υποψηφίων Δημάρχων καθώς και Δημοτών και κατοίκων της Νέας Ερυθραίας.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο τότε Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, καλωσόρισε τον κόσμο στις εγκαταστάσεις όπου επίσημα ξεκίνησε η λειτουργία του  Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δημοτικής Ιματιοθήκης Νέας Ερυθραίας.

Ο κ. Γιώργος Θωμάκος μεταξύ άλλων επεσήμανε τη στενή συνεργασία της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού με τον Δήμο Κηφισιάς για τη δημιουργία του δεύτερου Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Νέα Ερυθραία.

Με τη νέα Δομή ενισχύονται και στηρίζονται στην πράξη συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η  Δημοτική Ιματιοθήκη Νέας Ερυθραίας έρχονται να προστεθούν στις υπάρχουσες κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον Δήμο μας στην Κηφισιά, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο όπου εξυπηρετούνται 200 άτομα καθημερινά, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας.

Ο Δήμος διαθέτει επίσης δύο δομές Δημοτικών Πολύ-ιατρείων, όπου άποροι, άνεργοι και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού του Δήμου Κηφισιάς, εξετάζονται δωρεάν.

Κλείνοντας, ο κ. Θωμάκος ευχαριστίες απηύθυνε σε όλους όσοι από τις υπηρεσίες του Δήμου συνέβαλαν στη διαμόρφωση και στη δημιουργία του χώρου όπου στεγάζονται οι δομές, και ιδιαιτέρως στον τότε Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη, την τότε Πρόεδρο της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή, καθώς και στους αυτοδιοικητικούς, τους επιχειρηματίες και τους πολίτες που προσέφεραν επιταγές και τρόφιμα και την ημέρα των εγκαινίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Ερυθραίας.

Μια υπηρεσία της Πρώην Δημοτικής Αρχής, όπου οι άποροι, μπορούσαν να προμηθευτούν είδη διατροφής, καθαριότητας και υγιεινής δυστυχώς ΚΑΤΑΛΗΞΕ σε Αγγελία που ανάρτησε η Νέα Δημοτική Αρχή στον ΣΠΙΤΟΓΑΤΟ!!

Η Ντροπή, Ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει….κύριε Δήμαρχε!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here