Η Κηφισιά Πρωταθλήτρια στο Χόκεϊ γυναικών!!

0
353

Η ομάδα της Κηφισιάς, «Α.Ο.Χ. Υμηττός» κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ Γυναικών, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά.

Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα με έντονο αγωνιστικό πάθος και από τις δύο ομάδες, η ομάδα της Κηφισιάς κέρδισε την ομάδα του Αγίου Λαζάρου και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2013.

Ο τελικός ήταν μια πραγματική γιορτή του χόκεϊ αφού οι δύο αντίπαλοι μπήκαν αγκαλιασμένοι στο γήπεδο, με την ομάδα της Κηφισιάς να προσφέρει λουλούδια στις αντιπάλους τους, ενώ ο κόσμος που είχε μαζευτεί από νωρίς για να παρακολουθήσει τον αγώνα έδινε πολύ όμορφο «χρώμα» και ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Κηφισιάς αφού μόλις στο 5′, ύστερα από άψογη συνεργασία της Μαντώ Αγγελοπούλου με την Κατερίνα Κατσιάνου, ήρθε το 1-0. Το γρήγορο γκολ έλυσε τα χέρια των αθλητριών της Κηφισιάς η οποία έδειξε από νωρίς ότι είχε έρθει αποφασισμένη για να το κατακτήσει.

Με ανεβασμένη ψυχολογία συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο για να πετύχει δεύτερο γκολ ώστε να «καθαρίσει» τον αγώνα, το οποίο όμως δεν ήρθε. Όσο κυλούσε ο χρόνος οι προσπάθειες των αθλητριών και των δυο ομάδων γίνονταν όλο και πιο δυνατές προσφέροντας δυνατές κόντρες, σε αθλητικά πάντα πλαίσια, μαχητικές φάσεις και έντονες συγκινήσεις στον κόσμο.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή επισφράγισε την υπεροχή της ομάδας της Κηφισιάς και της χάρισε το Πρωτάθλημα Ελλάδος για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Επόμενος στόχος των Πρωταθλητριών Ελλάδος τώρα, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 όπου θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:

Αγγελοπούλου Δ., Αργυροπούλου Λ., Ζαφειράκου Α., Ζαφειράκου Ε., Ζούρα Ε., Κατσιάνου Κ., Κλειώτη Μ., Κρητικού Μ., Λιανου Μ., Μανωλίτση Σ., Μάκρα Κ., Νησωτάκη Μ., Ρούσσου Α., Σιαδήμα Β., Σιαδήμα Κ., Ταραμίγκου Ε.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here