Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί την χώρα στην απόλυτη Oικονομική Kαταστροφή…του Βασίλη Βιλιάρδου.

0
326

Διασπορά ψευδών ελπίδων…

«Το ακαθάριστο δημόσιο χρέος της χώρας μας εκτοξεύθηκε στα 404,7 δις €, παρά τη μείωση του μαξιλαριού – ενώ υπερβαίνει ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2023 κατά 9,66 δις € το στόχο του υπουργείου Οικονομικών, για το σύνολο του 2023!».

Φυσικά το θέμα της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρουπολη είναι πολύ πιο σημαντικό-όπου κάτοικος του Αετοχωρίου που είδε το σπίτι και τα μελίσσια του να μετατρέπονται σε αποκαΐδια, είπε τα εξής με τη φωνή να σπάει και με δάκρυα στα μάτια:

«Χάσαμε τα πάντα. Κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη. Τώρα θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Αυτό που έχουμε τραβήξει από χθες δεν λέγεται».

Ανοχύρωτη λοιπόν παντού η Ελλάδα-ακόμη και σε μία περιοχή που υποφέρει τα πάνδεινα από την παράνομη μετανάστευση.

Εν τούτοις, το θέμα του δημοσίου χρέους δεν μπορεί παρά να «καίει» όλους εμάς τους Έλληνες-πόσο μάλλον όταν η χώρα μας χρεοκόπησε με χρέος λιγότερο από 300 δις €, απέναντι σε ένα ΑΕΠ κατά πολύ υψηλότερο.

Εξαιρετικά ικανή λοιπόν η κυβέρνηση στην επικοινωνία, στη χειραγώγηση και στην υπεξαίρεση της ψήφου των Ελλήνων, επίσης στη διασπορά ψευδών ελπίδων για το μέλλον μας, αλλά η πραγματικότητα παραμένει αμείλικτη-ενώ το θηριώδες μέγεθος του προβλήματος θα φανεί καθαρά, όταν επιστρέψουν η ύφεση και ο αποπληθωρισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here