Η Κυρία Πρωθυπουργού διάλεξε νυφικό Έλληνα σχεδιαστή.

0
398

Για τον γάμο της η Κάρι Σίμοντς η μνηστή του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, δεν αγόρασε φόρεμα, αλλά νοίκιασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας Mailonline.

Και ιδού το χρονικό της κατάστασης.

Η Κάρι δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνεται στο  site προκειμένου να ενοικιάσει , αντί να αγοράσει,ένα καλό φόρεμα για μια επίσημη εμφάνιση. Και το 2019 που επρόκειτο να συναντήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ πάλι επικοινώνησε με το ίδιο site.

H 33άχρονη εντυπωσιακή Κάρι ζήτησε λοιπόν  να της στείλουν από το  fashion business eco My Wardrobe HQ, όπου μπορεί να νοικιάσει κανείς σε οικονομικές τιμές, 4 φορέματα διαφορετικών αποχρώσεων, για  να τους παραπλανήσει και να μην αντιληφθούν ότι επρόκειτο για το γάμο, αφού όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα.  

Κατέληξε στο ένα που είχε ενοίκιο 45 λίρες και το είχε σχεδιάσει ο Έλληνας designer Χρήστος Κωσταρέλλος. Ήταν ένα χειροποίητο νυφικό από μια ιδιαίτερη συλλογή και η τιμή του – αν αγοραζόταν – ήταν  2.870 λίρες. Φτιαγμένο από τούλι, ελληνικό μετάξι, πλεκτή δαντέλα κοπανέλι, είχε πολλά ελληνικά στοιχεία.

Η μελλοντική κυρία Πρωθυπουργού δήλωνε ενθουσιασμένη με την επιλογή της. Κανείς δεν ήξερε που θα φορούσε τα ρούχα που είχε παραγγείλει, μέχρι που είδαν δημοσιευμένη την  φωτογραφία του γάμου κι αναγνώρισαν του νυφικό του Χρήστου Κωσταρέλλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here