Η Κυριά της Δημοσιογραφίας Κατερίνα Ακριβοπούλου σχολιάζει την μεγάλη νίκη του Λευτέρη Κρέτσου ενάντια στη Μαφία των διεφθαρμένων.

0
206

Είναι από τους πιο ανιδιοτελείς και αφοσιωμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Το 2015 παράτησε μια σπουδαία Ακαδημαϊκή καριέρα στην Αγγλία και ήρθε στην Ελλάδα πέφτοντας αθόρυβα με τα μούτρα σε μια μεγάλη προσπάθεια.

Δούλεψε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδεις και το πλήρωσε με οκτώ χρόνια κυνηγητού, σπίλωσης και διώξεων. Και δεν έβγαλε άχνα! Ούτε ήρωας το έπαιξε, ούτε κλάφτηκε.

Όπως δεν έχει βγάλει άχνα και για το γεγονός ότι οι σημερινοί πλασάρουν ξεδιάντροπα σαν δικά τους, τα δικά του «παιδιά».

Το ertflix και το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) που φέρνει στην Ελλάδα μεγάλες διεθνείς παραγωγές. Με την πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του σήμερα δεν δικαιώθηκε μόνον ο Κρέτσος. Δικαιώθηκαν οι καθαροί άνθρωποι.

Τώρα θα με βρίσει που τα έγραψα αυτά...αλλά χαλάλι του του Μάγκα!

Λευτέρης Κρέτσος Στο Κόκκινο: Τελείωσε το παραμύθι περί στημένου διαγωνισμού στις τηλεοπτικές άδειες…

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ομόφωνα αθώο τον Λευτέρη Κρέτσο, ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι περήφανος και χαρούμενος καθώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Σήμερα τελείωσε το παραμύθι περί στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και περί ευνοϊκής μεταχείρισης για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα τόνισε ο Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο Κόκκινο λίγο μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ομόφωνα αθώο τον πρώην Υφυπουργό ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι περήφανος και χαρούμενος καθώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια μετά από σχεδόν 8 χρόνια πρωτοφανών επιθέσεων.

Είναι μία καλή μέρα είπε ο κ. Κρέτσος μετά την πανηγυρική αθώωση του ίδιου και των μελών της επιτροπής για μία δημοπράτηση όπως υπογράμμισε δημοσίου συμφέροντος την οποία πολέμησαν οι καναλάρχες που έκαναν τα πάντα για να την ανατρέψουν.

Ακούστε τον, αξίζει τον κόπο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here