Η Κυριακάτικη Δημοκρατία αποκαλύπτει ΠΩΣ η συμμορία Σημίτη υπεξαίρεσε 119,6 δις δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος;

0
199

Μία ιστορική αποκάλυψη κάνει σήμερα η Κυριακάτικη Δημοκρατία, που για πρώτη φορά αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους η συμμορία Σημίτη υπεξαίρεσε 119,6 δισεκατομμύρια δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος.

Η εφημερίδα μάλιστα φέρνει στο φως πως η συμμορία Παπανδρέου με τους πρόθυμους ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, συγκάλυψε αυτό το μέγιστο έγκλημα, βάζοντας την Ελλάδα στο μνημόνιο, χρησιμοποιώντας ένα μύθευμα περί «ελλείμματος» με την απόλυτη συνέργεια της ΕΛΣΤΑΤ.

Προκαλεί φρίκη το γεγονός ότι το περιβόητο δάνειο Βρετανικού Δικαίου που έλαβε ο Παπανδρέου από το ΔΝΤ, ανήλθε στα 120 δις – ακριβώς δηλαδή το ποσό που έκλεψε η συμμορία Σημίτη, προκειμένου να κουκουλωθεί το έγκλημα.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για 18 (!!!) κρυφά Swaps του Σημίτη τα οποία ουδέποτε κατεγράφησαν, αλλά και για μαύρα δάνεια από την Deutsche Bank τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να αποπληρωθούν οι γερμανικές εταιρείες της μίζας, αλλά ουδέποτε πέρασαν στο επίσημο δημόσιο χρέος!

Αντίθετα, λίγο πριν την ένταξη στην ΟΝΕ, η γερμανική τράπεζα μετέφερε άρον άρον τα δάνεια σε υποκατάστημα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε έλεγχο!

Τα δάνεια αυτά συνέχιζαν να τα πληρώνουν εν κρυπτώ οι εκλεκτοί του Σημίτη, Παπακωσταντίνου, Χαρδούβελης και Στουρνάρας, που εντελώς «συμπτωματικά» κατέλαβαν την θέση του υπουργού οικονομικών στις διαδοχικές επίορκες κυβερνήσεις.

Στην μεγάλη ληστεία αυτή συμμετείχε σχεδόν σύσσωμο το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, το σύστημα Μητσοτάκη, το μιντιακό σύστημα που ο Καραμανλής χαρακτήρισε «νταβατζήδες», μεγάλοι τραπεζίτες, παρά-δικαστικά κυκλώματα κλπ.

Σχεδόν το σύνολο των χρημάτων βγήκε στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας τους διαύλους τύπου λίστας Λαγκάρντ, λίστας Μπόργιανς κλπ, που η ίδια η κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα συγκάλυψε με εξεταστικές-κωμωδία.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και ο Βαρουφάκης δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα και έπρεπε να εμφανιστεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να «ξεκλειδώσει» την μεγαλύτερη ληστεία που γνώρισε το νεώτερο Ελληνικό κράτος.

Στο olympia.gr έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε περήφανοι, διότι πολλά από αυτά τα στοιχεία τα αποκαλύπτουμε από το 2010.

Με έγγραφα και τεκμηρίωση. Όμως η Δημοκρατία δίνει το έγκλημα σε όλη του την διάσταση και με νέα, αδιαμφισβήτητα στοιχεία, που αρκούν για να κινηθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του olympia.gr ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here