Η Μάλτα, αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία!!

0
131

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε., η Μάλτα, αναγνώρισε την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Χθες, το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι σύναψε διπλωματικές σχέσεις με την Μάλτα.

Μια εξέλιξη ιδιαίτερης σημασίας, καθώς η Μάλτα και η Κύπρος ήταν οι μοναδικές χώρες της ΕΕ με τις οποίες τα Σκόπια δεν είχαν συνάψει διπλωματικές σχέσεις, 26 χρόνια μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας τους.

Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων, η σύναψη διπλωματικών σχέσεων με την Μάλτα έγινε με τη «συνταγματική ονομασία» της χώρας, δηλαδή. με την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η απόφαση μάλιστα ανακοινώθηκε, ενώ βρίσκονταν στη Βαλέτα για εργασίες του Συμβουλίου Υπουργών, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων σημειώνουν ακόμη ότι περισσότερες από 130 χώρες έχουν αναγνωρίσει τη χώρα με το αποκαλούμενο «συνταγματικό όνομά» της, μεταξύ των οποίων και τρεις χώρες μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ (ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα).

Η ΠΓΔΜ έχει συνάψει διπλωματικές σχέσεις με πάνω από 170 χώρες.

Υ.Γ. Μιλάμε δηλαδή για μέγιστη αλητεία και προδοσία εις βάρος της Ελλάδας. Περίμεναν να πάρουν την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Σε αυτή την πρόκληση των απατεώνων Μαλτέζων η απάντηση είναι μόνο μία:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Δεν φτάνει που τζιράρουν κάποια δις τον χρόνο χωρίς να αποδίδουν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ στο Ελληνικό δημόσιο, μας μαχαιρώνουν και πισώπλατα.

Κόφτε τους λοιπόν τα λεφτά και ας τρέξουν στους Σκοπιανούς να τζιράρουν. Τελεία και παύλα! Να δείτε για το πότε θα άρουν την αναγνώριση……οι αλήτες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here