Η Μητέρα όλων των δικών μεταξύ του Χ. Μαυρομμάτη και του Δήμαρχου Ν. Χιωτάκη πλησιάζει….

0
240

Η ποινική εκδίκαση θα διεξαχθεί στο ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο στις 13/03/2014 το πρωί με αριθμό πινακίου «6».

Θα απολογηθούν ο Δήμαρχος Ν.. Χιωτάκης, 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισίας και υπάλληλος της Πολεοδομίας του Δήμου Κηφισιά, σχετικά με την υπόθεση της επίμονης άρνησης επαγγελματικής άδειας επί 10 και πλέον χρόνια, στο ακίνητο επί της οδού Γεωργαντά 24 στην Κηφισιά του Χαράλαμπου Μαυρομμάτη.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ όλοι οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι παρέβησαν την υποχρέωση συμμόρφωσης στην υπ΄ αριθμό 2/11.1.2005/ θέμα 13ο πρακτικό – απόφαση της Επιτροπής του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Αθηνών που έκανε ομόφωνα δεκτή την υπ΄ αριθμόν 1126/15.10.2004 προσφυγή του Χ. Μαυρομμάτη κατά της υπ΄ αριθμόν 314/2004 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς, με συνέπεια την ακύρωση αυτής και την αναβίωση της ανακληθείσας απόφασης με αριθμό 262/2004 (με την οποία είχε χορηγηθεί η αιτούμενη άδεια χρήσης από τον Δήμο Κηφισιάς), και ενήργησαν επίσης με σκοπό να επιφέρουν βλάβη στον εγκαλούντα Χ. Μαυρομμάτη και στέρηση από αυτόν την δυνατότητα της διαχείρισης της περιουσίας του χωρίς νόμιμη αιτιολογία.

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ πως οι ανωτέρω αιρετοί, που φέρονται κατηγορούμενοι για την εκτέλεση παράβασης καθήκοντος, σκέφτονται να υποβάλουν ξανά υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου;…….εκτός αν από τώρα γνωρίζουν την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου που πρόκειται να γίνει!!

Υ.Γ.: Όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων Δημοτικών Συμβούλων είναι στη διάθεσή της Kifisia Press από τον καταγγέλλοντα και προσφεύγοντα στη Δικαιοσύνη, η οποία επιφυλάσσεται για τη δημοσίευση κάθε λεπτομέρειας που αφορά στην πολύκροτη αυτή υπόθεση σεβόμενη το τεκμήριο τη αθωότητας των εγκαλουμένων και των εναγομένων. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here