Η ΝΔ με μια φωτογραφία του Πολάκη απαντά στο Άρθρο-Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα: «Τι θα γινόταν αν…». Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

0
142

Με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη, ενώ καπνίζει στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο που ήταν Υπουργός, απάντησε η ΝΔ στο άρθρο του κ. Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο: «Τι θα γινόταν αν…».

Η απάντηση της Ν.Δ προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος σχολίασε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπει σε διαδικτυακό τρολ: “Ο Πολάκης καπνίζει”.

Η χυδαιότητα και η ένδεια επιχειρημάτων τους θα μπορούσε να είναι κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας».

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στη ΝΔ με ανάρτηση του στο Facebook

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στη ΝΔ που δημοσίευσε φωτογραφία του με τσιγάρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάνει και άλλα «ανήκουστα εγκλήματα» όπως το ότι είναι ψαράς και μηχανόβιος αλλά όπως λέει «παιδεραστής, λαμόγιο και μιζαδόρος δεν είμαι».

Η ανάρτηση του στο Facebook κλείνει με την υπόσχεση-προειδοποίηση: «Θα ξαναέρθουμε και όλα θα είναι αλλιώς»!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Η πρώτη φωτογραφία είναι η απάντηση της ΝΔ στο εξαιρετικό άρθρο του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στην ΕφΣυν!! Μιλάμε για βάθος σκέψης, πλούτο επιχειρημάτων…

Επειδή έχει παλιώσει αυτή η φωτογραφία, σας δίνω κι άλλα επιχειρήματα με τις επόμενες. Εκτός από καπνιστής κάνω κι αλλά ανήκουστα εγκλήματα: Είμαι και κυνηγός και ψαράς και μηχανόβιος!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…

Υ.Γ. για την ιστορία. Η φωτογραφία στο Υπουργείο είναι μετά από τη λήξη της συνάντησης διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές Καρδιολογικού υλικού το 2017 που τους αναγκάσαμε σε μείωση τιμών 20-25%…Σας έτσουξε πολύ τότε αυτό και φαίνεται από αυτά που κάνουν σήμερα οι Καρβελο-Νταβεληδες με την πολιτική σας κάλυψη…

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code