Η Ουκρανική Αντεπίθεση, η Ισοπεδωτική Ρωσική απάντηση και ο ρόλος των Βρετανών!…του Δ. Λιάτσου.

0
567

Ο Δημήτρης Λιάτσος στη Μόσχα δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube, με τίτλο «ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ» και η εγγραφή σε αυτό είναι ελεύθερη.

Αυτή ήταν η αφορμή για την επικοινωνία του militaire.gr αλλά η συζήτηση μαζί του δεν θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ανακατάληψη περιοχών και η Ρωσία απάντησε με ισοπεδωτικές επιθέσεις σε υποδομές αυτών των περιοχών προκαλώντας προβλήματα ακόμη και στο Κίεβο.

Ο Δημήτρης Λιάτσος αποκαλύπτει ότι το «πάνω χέρι» στις Αποφάσεις και στις Στρατιωτικές κινήσεις των Ουκρανών δεν το έχει το Κίεβο αλλά η Βρετανία.

Μιλά για τις τεράστιες απώλειες ανθρωπίνων ζωών στις τελευταίες μάχες κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης των Ουκρανών και μιλά για τη ζωή σε πόλεις που ο πόλεμος πια έχει τελειώσει.

Όπως για παράδειγμα στη Μαριούπολη, όπου το Μαιευτήριο που είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει ο κ. Μητσοτάκης, είναι σχεδόν έτοιμο, χωρίς Ελληνική συμμετοχή.

Υ.Γ. ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: Το Τέλος της Ουκρανίας;…του Δ. Λιάτσου.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της εκπομπής «Στην Αιχμή του Δόρατος», ο Άρης Λαμπρόπουλος συζητάει με τον δημοσιογράφο, ανταποκριτή στη Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσο, με θέμα: «Ρωσική αντεπίθεση: Το τέλος της Ουκρανίας;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here