Η πανύψηλη Μπλέηκ Λάβλι!

0
377

Στην Ελλάδα την γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», είναι ψηλή με αναλογίες μανεκέν, εντυπωσιακή, φινετσάτη, δεν θα την έλεγα κούκλα, αλλά έχει ένα τύπο.

Την εποχή αυτή παίζεται στη μεγάλη οθόνη η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, «The age of Adaline», και υποδύεται μια γυναίκα που γίνεται αθάνατη. Αναφέρομαι στην πανύψηλη 1.78 Μπλέηκ Λάβλι.

Ποια είναι 

Η Μπλέηκ Έλλεντερ Μπράουν, γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1987 στην Ταρζάνα του Λος Άντζελες. Ο πατέρας της Έρνι Λάβλι ήταν ηθοποιός και η μητέρας της κυνηγός ταλέντων.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό τον Έρικ, δύο ετεροθαλείς αδελφές κι έναν ετεροθαλή αδελφό. Όλη η οικογένεια είναι στην βιομηχανία του θεάματος και όλοι είναι Βαπτιστές.

Το σχολείο το άρχισε στα 3 της χρόνια για να κάνει συντροφιά του αδελφού της που ήταν 6 ετών και δεν ήθελε να πάει μόνος του σχολείο επ ουδενί.

Έτσι η μητέρα της, επειδή η Μπλέηκ ήταν ψηλή για την ηλικία της, είπε ψέματα ότι ήταν κι εκείνη 6 ετών. «Έλεγαν οι δάσκαλοί μου ότι θα με βάλουν σε τάξη καθυστερημένων, γιατί εγώ ήθελα να κοιμάμαι όλη την ώρα, ενώ τα άλλα παιδιά έκαναν τα μαθήματά τους» θυμάται η ηθοποιός.

Αφού άλλαξε 12 σχολεία τελικά κατέληξε στο Γυμνάσιο του Burbank, όπου και πρόεδρος της τάξης της έγινε, και μέλος της χορωδίας και τσηρλήντερ.

Οι γονείς της την έπαιρναν μαζί όταν πήγαιναν σε μαθήματα υποκριτικής γιατί δεν ήθελαν να την αφήσουν με μπέημπι σίττερ, κι έτσι από μικρή η Μπλέηκ έμαθε τα κόλπα και συνήθισε στην ηθοποιία.

Στα δέκα της μάλιστα έπαιξε και σε ταινία που σκηνοθέτησε ο μπαμπάς της. Βασικά δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά να πάει στο πανεπιστήμιο Stanford. Μεταξύ γυμνασίου και λυκείου, ο αδελφός της παρακίνησε τον ατζέντη του να την στείλει σε μερικές οντισιόν.

Σε μία από αυτές της έδωσαν τον ρόλο της Μπρίτζετ στο «The Sisterhood of the Travelling Pants», που και το έχουμε δει εδώ, και γυρίστηκε μεγάλο μέρος του στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν κι άλλες ταινίες και σε μία μάλιστα έπρεπε να κάνει δίαιτα για να δείχνει πολύ αδύνατη, και δήλωσε ότι αυτό ήταν ,ότι χειρότερο μια και το φαγητό είναι η «αγάπη της ζωής της».

Η επιτυχία της ήταν η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl” τo 2007 όπου και παρέμεινε έως το 2012 που τέλειωσε. Εξ αιτίας του «Gossip Girl» – κι εμείς το βλέπαμε – έκανε εξώφυλλα και σε γνωστά περιοδικά.

Στο σίκουελ του «The Sisterhood» που έλαβε μέρος είχε πολύ καλές κριτικές και το φιλμ πήγε καλά εισπρακτικά αφού έφερε στα ταμεία 44 εκατ. δολάρια.

Η Μπλέηκ δεν έμεινε βέβαια χωρίς δουλειά, αφού κάθε χρόνο της πρότειναν κι από μια συμμετοχή. Η σημαδιακή χρονιά όμως ήταν το 2011, όταν όχι μόνο συμπρωταγωνίστησε με τον Ράιαν Ρέινολντς στο «Green Lantern», αλλά γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Ο Όλιβερ Στόουν το 2012, τελικά έδωσε σ εκείνη το ρόλο στο «Savages» με τον Τζον Τραβόλτα και τη Σάλμα Χάγιεκ που απέρριψε η Τζένιφερ Λώρενς για να παίξει στο «The Hunger Games» και οι κριτικοί την επαίνεσαν.

Την ίδια χρονιά αμείφθηκε πολύ καλά , όταν έγινε το «νέο πρόσωπο» του καινούργιου αρώματος Gucci Premiere του οίκου Gucci. Ήρθαν κι άλλα φιλμ κι άλλες διαφημίσεις, το 2013 έγινε «το πρόσωπο» της L’ Oreal.

Αυτά είναι καλά λεφτά, ανακηρύχτηκε από διάφορα περιοδικά ως η πιο σέξι γυναίκα, ως η πιο όμορφη κλπ.

Προσωπικά

Ο πρώτος της έρωτας ήταν για τον συνάδελφό της Κέλι Μπλαντζ από το 2004 έως το 2007. Όταν γύριζε το «Gossip Girl», το 2007, οι φήμες οργίαζαν ότι τα είχε με τον συμπρωταγωνιστή της Πεν Μπάντγκλη, και όντως ήταν αλήθεια, ο έρως όμως έληξε τρία χρόνια μετά.

Τη σκυτάλη στην καρδιά της πήρε ο Ράιαν Γκόσλιν το 2010 για λίγο όμως, και μετά ήρθε η θύελλα που λεγόταν Λεονάρντο ντι Κάπριο, αλλά μόλις για πέντε μήνες , γιατί το κορίτσι κατάλαβε ότι ο σταρ δεν πήγαινε για γάμο.

Έτσι όταν συνάντησε το 2011 τον Ράιαν Ρέυνολντς (το όνομα Ράιαν της έφερε γούρι τούτη τη φορά) στο «Green Lantern» «έδεσε» το γλυκό και παντρεύτηκαν το 2012 με λίγους φίλους καλεσμένους στη Νότιο Καρολίνα.

Ο Καναδός 38άχρονος και ύψους 1.88 ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Σκάρλετ Γιόχανσον από το 2008-2011. Για την Μπλέηκ ήταν ο πρώτος της γάμος. Αγόρασαν ένα σπίτι στο προάστιο Μπέντφορντ στη Νέα Υόρκη και ζουν εκεί, αγαπημένα με την κορούλα τους Τζέημς που γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2014.

Η Μπλέηκ τρελαίνεται να μαγειρεύει και κυρίως να φτιάχνει γλυκά ακόμη και για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θέλει κάποια στιγμή να ανοίξει δικό της εστιατόριο και κατάστημα διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Είπε

«Δεν είχα boy friend μέχρι τα 17 μου. Αργότερα ανακάλυψα ότι άρεσα σε πολλά αγόρια του σχολείου μου, αλλά εγώ ήμουν πολύ ντροπαλή».

«Μου αρέσει να μένω σπίτι να μαγειρεύω και να φτιάχνω γλυκά».

«Προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέλφια αγόρια και κορίτσια. Έτσι, μεγάλωσα και γι αυτό δεν έχω πρόβλήμα ούτε με τους άντρες ούτε με τις γυναίκες γύρω μου.»

«Αν θέλεις πολύ κάτι άφησέ το να φύγει. Αν ξαναγυρίσει σε σένα τότε θα είναι δικό σου για πάντα. Αν δεν ξαναγυρίσει τότε δεν θα γινόταν ποτέ δικό σου.»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here