Η Παράταξη του ΚΑΛΟΥ!…του Παναγιώτη Λιάκου.

0
171

Ο Τζορτζ Σόρος και ο γιος του, η Μαντλίν Ολμπράιτ, η Καγκελαρία της Γερμανίας και οι Ναζί του Αζόφ πολεμούν το…ΚΑΚΟ!…

Η Μαντλίν Ολμπράιτ είναι η γυναίκα που έχει βάψει τα χέρια της με αίμα παιδιών της Σερβίας και του Ιράκ. Στις 23 Φεβρουαρίου έγραψε άρθρο στους «New York Times» αποδίδοντας στον Πούτιν την ιδιότητα του…ερπετοειδούς!

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής για την πρώτη γνωριμία της με τον Ρώσο Πρόεδρο:

«Ενώ ο κ. Γέλτσιν καλόπιανε, κολάκευε και προέβαινε σε λεονταρισμούς, ο κ. Πούτιν μίλησε με απάθεια και χωρίς σημειώσεις για την αποφασιστικότητά του να αναστήσει την οικονομία της Ρωσίας και να συντρίψει τους Τσετσένους αντάρτες.

Πετώντας σπίτι, κατέγραψα τις εντυπώσεις μου. “Ο Πούτιν είναι μικροκαμωμένος και χλομός”έγραψα…“τόσο ψυχρός, που φαντάζει σχεδόν ερπετοειδής”. 

Ισχυρίστηκε ότι κατανοούσε γιατί έπρεπε να πέσει το Τείχος του Βερολίνου, αλλά δεν περίμενε να καταρρεύσει ολόκληρη η Σοβιετική Ένωση. Ο Πούτιν είναι ντροπιασμένος για αυτό που συνέβη στη χώρα του και είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει το μεγαλείο της».

Ναι, η παράταξη του καλού, με τους όμορφους και ηθικούς ανθρώπους, που λένε πάντα την αλήθεια και βομβαρδίζουν χώρες για το καλό τους, δεν συνηθίζει να κοιτά τον καθρέφτη για να αντικρίσει τις φολίδες της, αλλά χαρακτηρίζει τους άλλους ερπετοειδείς.

Οι άνθρωποι αυτοί, που πρέπει να πάμε με το μέρος τους, λες και είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε το μέρος κάποιου σ’ έναν πόλεμο για να εισπράξουμε σφαίρες δίχως λόγο και αιτία, βρίσκονται «στη σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Αξίζει να σημειωθεί, έτσι για να φανεί η καλοσύνη αυτών των ανθρώπων, ότι η κυρία Ολμπράιτ είχε ερωτηθεί από τη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ, σε εκπομπή του αμερικανικού δικτύου CBS (προβλήθηκε στις 12/05/1996), αν ήταν δικαιολογημένοι οι θάνατοι 500.000 παιδιών στο Ιράκ – περισσότεροι θάνατοι κι από όσους σημειώθηκαν στην έκρηξη της πυρηνικής βόμβας στη Χιροσίμα. Η Ολμπράιτ απάντησε στεγνά: «Ναι, άξιζε να γίνει»…

Να τους χαίρονται αυτούς τους «ΚΑΛΟΥΣ» όσοι τους θαυμάζουν και είθε ο Θεός να τους ανταποδώσει στο ακέραιο και με το παραπάνω το «ΚΑΛΟ» που έκαναν στην ανθρωπότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here