Η Ρωσία έγινε η Ισχυρότερη Οικονομία στην Ευρώπη, παρά τις κυρώσεις!

0
291

Η Ρωσία έχει γίνει η Πέμπτη Μεγαλύτερη Οικονομία στον κόσμο και η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Όσοι εν τέλει υποστήριζαν ότι οι κυρώσεις όχι μόνο δεν θα πλήξουν την Ρωσική Οικονομία, αλλά αντίθετα θα κάνουν ζημιά στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν σε αυτές, μάλλον δικαιώνονται.

Η συγκεκριμένη ανάλυση δημοσιεύτηκε από ειδικούς της Παγκόσμιας Τράπεζας. Παρά τις κυρώσεις, η Ρωσία έχει σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση, ξεπερνώντας σε μέγεθος τις οικονομίες της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ρωσία παρά τις κυρώσεις, έγινε η ισχυρότερη οικονομία στην Ευρώπη – FANTOMAS.GR

Επιπλέον, τον περασμένο χρόνο, η Ρωσική Ομοσπονδία έγινε η μεγαλύτερη Οικονομία στην Ευρώπη…

Το γεγονός αυτό αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην Γερμανική Ακροδεξιά η οποία είχε αντιταχθεί στην πολιτική της Γερμανικής Κυβέρνησης στο Ουκρανικό, υποστηρίζοντας ότι θα επιφέρει μεγάλο χτύπημα στην Γερμανική Οικονομία και κυρίως στην Γερμανική βιομηχανία έπειτα από το αυξημένο κόστος ενέργειας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, καθώς το μεγάλο χτύπημα του έχει δεχθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα που είδε τα δισεκατομμύρια των Ρώσων ολιγαρχών να κάνουν φτερά.

Δεν υπάρχει όμως κάποια πολιτική δύναμη η οποία να είχε αποστασιοποιηθεί από την κεντρική πολιτική της Βρετανίας στο Ουκρανικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here