Η Συγκλονιστική Ομιλία του Μανώλη Κοττάκη για τον Κώστα Καραμανλή που αποκάλυψε το παρασκήνιο καταστροφής της Ελλάδας.

0
241

Σεβασμιότατε κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριοι Βουλευτές της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, κύριε Πρόεδρε της Λαρισαϊκής Λέσχης.

Η συγκλονιστική ομιλία του Μανώλη Κοττάκη για τον Κώστα Καραμανλή που αποκάλυψε το παρασκήνιο καταστροφή της Ελλάδας

Δύο πράγματα με ρωτούν τις τελευταίες μέρες με αφορμή την εκδήλωση για το βιβλίο μου το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του στην πόλη σας.

Γιατί στην Λάρισα και όχι στην Αθήνα;

Γιατί τώρα;  Γιατί το έγραψες τώρα;

Οι απαντήσεις και στα δύο είναι απλές:

-Το παρουσιάζω στην Λάρισα γιατί αγαπώ τον καθαρό αέρα του κάμπου. Απείρως προτιμότερος από την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την εποχή στην Αθήνα και δεν σου επιτρέπει να αναπνεύσεις. Πνίγεσαι!

-Είμαι παιδί της περιφέρειας, αισθάνομαι καλύτερα στην Περιφέρεια, το παρουσιάζω στην περιφέρεια. Εδώ είναι η αυθεντική Ελλάς που σε πείσμα των καιρών μένει ατόφια και δεν αλλοιώνεται.

-Γιατί τώρα; Γιατί το έγραψα τώρα;

Διότι εμείς οι Δημοσιογράφοι είμαστε κοντά στην ιστορία κάθε μέρα αγαπητοί φίλοι. Είμαστε μάρτυρες της ιστορίας. Συναναστρεφόμαστε τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Τους ζούμε στα πάνω τους και στα κάτω τους.

Και όταν πρόκειται για μια από τις συγκλονιστικότερες περιόδους της Ελληνικής Ιστορίας κατά την διάρκεια της οποίας υπονομεύτηκε η Δημοκρατία και το δικαίωμα μας στην Εθνική Ανεξαρτησία έχουμε απόλυτο καθήκον να θυσιάζουμε χρόνο για να καταθέτουμε την μαρτυρία μας.

Το να ξέρεις τι ακριβώς συνέβη στα παρασκήνια εις βάρος της χώρας σου αλλά να επιφυλάσσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να τα γράψεις στα βαθιά σου γεράματα όταν θα έχεις βγεις στην σύνταξη ισοδυναμεί στο μυαλό μου με Προδοσία.

Δεν έχουμε, δεν έχω το δικαίωμα να κρατάμε όσα μαθαίνουμε για τον εαυτό μας. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράφουμε όταν καίει η μπάλα. Όχι όταν έχουν στεγνώσει τα γεγονότα και δεν έχουν αξία για τις ζωές των ανθρώπων.

Αυτό σημαίνει Κώστας Καραμανλής! Η συγκλονιστική αναφορά του Μανώλη Κοττάκη

Η σωστή πληροφόρηση στις Δημοκρατίες άλλωστε οδηγεί τον πολίτη σε σωστές αποφάσεις. Και σε κάθε περίπτωση έγραψα για έναν ακόμη λόγο:

Για δεκαετίες ολόκληρες στην Ελλάδα, ειδικά μετά τον Εμφύλιο, την ιστορία της Δεξιάς στην Ελλάδα την γράφει η Αριστερά. Με τις γνωστές στρεβλώσεις.

Ε, ας την γράψει, χωρίς εξωραϊσμούς με προσήλωση στις πηγές και μια φορά η… Δεξιά!

Η συνέχεια στην βιντεοσκοπημένη ομιλία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here